Jet set

Ronaldo se ženi

Ronaldo se ženi
Foto: Ilustracija | Ronaldo se ženi

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo u srećnoj je vezi sa djevojkom Georginom Rodrigez, a prema pisanju španskih medija, uskoro bi mogao da krene stopama svog velikog rivala sa terena i člana Barselone Lionela Mesija, koji se nedavno oženio Antonelom Rokuzo.

Da je zaključenje braka između zvanično najboljeg fudbalera svijeta i Rodrigezove jako blizu, pokazuje i aktivnost izabranice Portugalca na društvenoj mreži Instagram. Georgina je počela pratiti profile najelitnijih španskih prodavnica vjenčanica. U prilog stajanja Ronalda na "ludi kamen" ide i trudnoća Rodrigezove, što je osvajač prvenstva Španije i Lige šampiona u prošloj sezoni i potvrdio.

"Srećan sam što beba dolazi", kazao je Ronaldo.

Ronaldo je otac Kristijana Juniora i blizanaca Matea i Eve, koje je nedavno dobio. Njih su rodile surogat majke, o čijem identitetu igrač nikada nije govorio. Georgina je tako prva žena sa kojom je Ronaldo odlučio da stvara potomstvo, što je jasan znak da se radi o nečem krupnijem u odnosu na prethodne veze. On je tokom igranja u Mančester junajtedu bio u vezi sa engleskim modelima Alis Gudvin i Džemom Etkinson. Svakako njegova najpoznatija romansa je ona sa menaekenkom iz Rusije Irinom Šajk, sa kojom je bio u periodu od 2010. do 2015. godine. Ronaldo i Rodrigezova su prvi put primijećeni zajedno 2016. godine u "Diznilendu" u Parizu, a vjeruje se da su se upoznali na večeri koju je organizovala modna kuća "Dolče i Gabana". Georgina trenutno gradi karijeru modela u "Uno Models" agenciji iz Madrida. Ranije je radila kao asistent prodaje u prodavnici "Guči". Studirala je engleski jezik u Londonu, a svojevremeno je trenirala ples.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije