Jet set

SJP na Ibici pokazala svoje savršeno tijelo (FOTO)

SJP na Ibici pokazala svoje savršeno tijelo (FOTO)
SJP na Ibici pokazala svoje savršeno tijelo (FOTO)

Glumica je pokazala svoje senzacionalno tijelo u jednodjelnom kupaćem kostimu dokazavši da godine nisu prepreka fit, zategnutom telu!

Kad smo već kod godina, da li znate koliko je Sarah Jessica Parker napunila godina skoro? 50!! Da, da. Poznata glumica je ušetala u šestu deceniju ali se na njenom tijelu to ne vidi.

Naime, SJP smo uočili na odmoru u španskom ljetovališu, famoznoj Ibici koju godišnje posjećuje mahom sve poznate zvijezde poput Rihane, Cindy, Kate Moss, Kendall. Glumica je na odmoru bila sa suprugom, glumcem Matthew Broderickom i prijateljima.

Veselo društvance je mahom vrele letnje dane provodilo na jahti na kojoj je SJP pokazala svoju senzacionalnu figuru koja nam se čini da je čak bolje od onog perioda kada je Sarah igrala svoj najpoznatiji alter ego, Carrie Bradshaw. 

Kako prenosi Daily Mail, SJP i njenom suprugu koji je na odmoru proslavio 53. rođendan, gostoprimstvu ukazao porodični prijatelj Barry Diller u čijem je vlasništvu megajahta Eis, koji je inače suprug poznate kreatorke Diane Von Furstenberg.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije