Jet set

Sa 14 je već bila na odvikavanju, sada je srećna majka

Sa 14 je već bila na odvikavanju, sada je srećna majka
Foto: Arhiva | Sa 14 je već bila na odvikavanju, sada je srećna majka

Sa nepunih godinu dana snimila je prvu reklamu, sa sedam planetarni hit "ET vanzemaljac", a ostatak njenog puta bio je pakao. Smatraju je najmlađom žrtvom Holivuda, a ona je danas pobijedila sebe. Glumica Dru Barimor za razliku od djetinjstva sada vodi miran život, zdrava je i posvećena ćerkama Oliv i Frenki.

Pored toga što joj je otac bio glumac, bio je i alkoholičar. Brzo je napustio porodicu i ostavio nju i majku da se same snalaze. Njena majka Džejd bila je glumica u pokušaju i često je vodila Dru po noćnim klubovima.

Dru je sa devet godina pušila, alkohol je probala sa 11, sa 13 je prešla na kokain, a sa 14 je stigla na prvo odvikavanje. Zvuči nevjerovatno, ali je njen život zaista bio takav.

"Mama me je stalno vodila na žurke. Oblačila me kao da sam starica kad sam imala šest godina. Nikada nisam bila kod kuće. Znala sam samo za posao. Nisam imala porodicu, radim otkad znam za sebe", rekla je Dru. U intervjuu koji je dala za za magazin "InStyle", Dru je priznala i da je sa 13 godina prerezala vene. Tada joj je pomogao Dejvid Krozbi, rok muzičar. Sa 14 godina legalno se odvojila od roditelja i poništila njihovo starateljstvo

Kaže da je oduvijek bila buntovnica, ali je tu stranu kod sebe pobijedila. Majčinstvo je potpuno promijenilo.

Ćerke je rodila u braku sa Vilom Kopelmanom, a trenutno je bez partnera.

"Nisam mogla ni da zamislim da ću biti ovako ispunjena bez partnera. Moje djevojčice me teraju da ustanem svakog dana i da im se potpuno posvetim. Nemam potrebu za muškarcem", jasan je njen stav koji ne krije.

Imala je tri braka. Pored brojnih muškaraca koji su prolazili kroz njen život, Dru je u jednom intervju otkrila i da je po seksualnom opredeljenju biseksualka i da je u mladosti dosta izlazila sa djevojkama.

Skrasila se pored Vila Kopelmana sa kojim je dobila dvije ćerke, Oliv i Frenki, ali ovaj brak nije uspio i razveli su se prošle godine.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije