Jet set

Sedam sati nakon porođaja Kejt Midlton napustila bolnicu

Sedam sati nakon porođaja Kejt Midlton napustila bolnicu
Foto: Tanjug/AP | Sedam sati nakon porođaja Kejt Midlton napustila bolnicu

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, u pratnji supruga britanskog princa Vilijama, danas popodne je sa novorođenim sinom napustila bolnicu u Londonu, u kojoj se porodila sedam sati ranije.

Vilijam i Kejt pozdravili su grupu okupljenih građana ispred bolnice prije nego što su se odvezli "rendž roverom", prenosi Rojters.

Midlton je danas prije podne rodila treće dijete.

"Kraljica (Elizabeta II), vojvoda od Edinburga (princ Filip), princ od Velsa (Čarls), vojvotkinja od Kornvela (Kamila), princ Hari i članovi obje porodice su obavješteni i ove vijesti su ih obradovale. Njeno Kraljevsko Visočanstvo i beba su dobro", navodi se u saopštenju Kensingtonske palate, prenosi Rojters.

Drugi sin ovog kraljevskog para težak je 3,8 kilograma, a princ Vilijam je prisustvovao porođaju u privatnoj bolnici Sent Meri u centru Londona.

Dječak, kome se još ne zna ime, peti je po redu prestolonasljednik krune, a rođen je nekoliko sati nakon što je Kejt Midlton prevezena u bolnicu.

Princ Vilijam i Kejt su u braku od 2011, a već imaju dvoje dece, princa Džordža (4) i princezu Šarlot (2) koji su rođeni u istoj bolnici, gdje su rođeni prestolonaslednik Vilijam i njegov mlađi brat, princ Hari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije