Jet set

Seks četiri puta sedmično i nekoliko miliona po ugovoru

Seks četiri puta sedmično i nekoliko miliona po ugovoru
Seks četiri puta sedmično i nekoliko miliona po ugovoru

Ovako nešto kod nas nije toliko popularno, no neke poznate ličnosti su obezbijedile svoje brakove

S obzirom na broj razvoda i kratkih brakova u Holivudu, ne čudi da se slavni parovi često odluče osigurati do posljednjeg detalja predbračnim ugovorom.

Džesika Biel i Džastin Timberlejk - Netom prije njihovog vjenčanja šuškalo se da u predbračnom ugovoru stoji da Džesika mora dobiti pola miliona dolara u slučaju ako je pjevač prevari. Razlog njenog straha je, navodno, što ju je Timberlejk pri početku njihove veze već prevario s glumicom Olivijom Mun.

Kloi Kardašijan i Lamar Odom - Rialiti zvijezda je u svom predbračnom ugovoru imala brojne zahtjeve. Između ostalog, u slučaju razvoda tražila je pola miliona dolara za svaku godinu braka, 5.000 dolara mjesečno za odjeću, 1.000 dolara za kozmetičke tretmane te karte za utakmice LA Lejkersa za cijelu njenu porodicu.

Bijonse i Džej Zi - Prema predbračnom ugovoru slavnog para, pjevačica dobija pet miliona dolara "za svako dijete koje donese na svijet", a u slučaju razvoda, dobila bi po milion dolara za svaku godinu braka sa Džej Zijem.

Mark Cukerberg i Prisila Čen - Prema neimenovanim izvorima, osnivač Facebooka i Prisila su bili u vezi devet godina, a njihov predbračni ugovor je sastavljen mnogo prije nego što su se vjenčali. U njemu, navodno, piše: "Jedan sastanak nedjeljno, minimum stotinu minuta 'za sebe', ne u njegovom stanu i nikako ne na Facebooku."

Nikol Kidman i Keit Urban - Kantri pjevač se godinama borio s ovisnosti o kokainu, a uoči vjenčanja sa glumicom Nikol Kidman tabloidi su pisali da je par potpisao predbračni ugovor u kojem stoji da se brak poništava ako Urban ponovno "zastrani". U prva četiri mjeseca braka s Nikol pjevač se treći put u životu prijavio u kliniku za odvikavanje.

Čarli Šin i Brok Miler - Njihov ugovor imao je punih 60 stranica i bio je prepun ludih računica. Brok je, naime, "zaradila" 500.000 dolara čim je Čarliju rekla "da". U ugovoru je stajalo da mora od glumca dobiti 300.000 dolara za svaku godinu braka s njim. Pripalo joj je i 100.000 dolara za preseljenje te automobil koji su zajedno vozili prije razvoda.

Ben Aflek i Dženifer Lopez - Predbračni ugovor nesuđenog bračnog para navodno je bio jedan od "najluđih" u Holivudu. Pjevačica je u ugovor stavila klauzulu o preljubi, u kojoj stoji da će joj pripasti pola Benova imovine ako je prevari. Glumac je pak ugovorom htio osigurati "seks najmanje četiri puta sedmično". Afleku bi zbog ugovora, navodno, pripalo pet miliona dolara Dženiferine zarade čim bi izrekao sudbonosno "da". Na kraju, slavni par je ipak raskinuo zaruke nakon dvije godine veze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije