Jet set

Šerbedžija: Arsen je neuništiv, jer je božanskog porijekla

Šerbedžija: Arsen je neuništiv, jer je božanskog porijekla
Šerbedžija: Arsen je neuništiv, jer je božanskog porijekla

Prijatelji i kolege, ali i brojni poštovaoci jednog od naših najvećih umjetnika, sa zebnjom su primili vijest da se Arsenu Dediću u srijedu pogoršalo zdravstveno stanje.

Kantautoru je, naime, pozlilo juče prijepodne pa je hitno prebačen na liječenje u KBC Zagreb. Smješten je na odjelu intenzivne njege, a ljekari sumnjaju na sepsu.

Omiljeni Šibenčanin je prije dvije nedjelje operisao kuk i oporavljao se kod kuće.

Tereza Kesovija, koja je u posjeti porodici Dedić bila baš prekjuče, na Arsenov 77. rođendan, kaže da je bitno da je na vrijeme otišao u bolnicu i nada se da će sve biti dobro.

"Treba mu sva ljubav i podrška, svi smo uz njega. Ako on to nije zaslužio, nitko nije. On je veliko sunce, veliki umjetnik i veliki čovjek", rekla je Tereza i dodala da su Gabi Novak i Arsen u njoj uvijek imali odanog prijatelja.

Radeta Šerbedžiju, koji je pjevao s Dedićem na njegovom posljednjem izvrsnom nastupu u aprilu u Lisinskom, šokiralo je kad je čuo da je njegov prijatelj loše.

"Neuništiv je, jer je božanskog porijekla. Njemu nitko ne može ništa. Naravno da ga volim", jedva je prošaptao Šerbedžija.

Zoran Predin kaže da jedva čeka vijesti da je Arsenu bolje.

"Mislim na njega i držim palčeve da što prije ozdravi", rekao je slovenački kantautor.

(Jutarnji list)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije