Jet set

Sestra nije došla Severini na svadbu: To je bio estradni cirkus

Sestra nije došla Severini na svadbu: To je bio estradni cirkus
Sestra nije došla Severini na svadbu: To je bio estradni cirkus

Sestra novopečene gospođe Kojić otkrila je zašto nije bila na sestrinoj svadbi u Beogradu, kao ni na vjenčanju u Istri prije mjesec dana

Severina sestra Zdenka i njen suprug Zdravko Žunić demantuje napise da su se, uz 600 drugih uzvanika, zabavljali na velikom Sevkinom 'srpskom vjenčanju' u beogradskom hotelu 'Crown Plaza'.

- Nismo bili na Severininu vjenčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri - rekla je sestra splitske pjevačice za Slobodnu Dalmaciju. 

Iznervirani zbog netačnih navoda u medijima, objasnili su i razloga zašto nisu prisustvovali tom, kako ga nazivaju, 'estradnom cirkusu'.

- Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus.

Čudno nam je kako je vjenčanje u crkvi, kojem takođe nismo nazočili, bilo u tolikoj tajnosti, a kako ovaj dio vjenčanja takođe nije ostao obavijen velom tajnosti.

Prekjuče smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio povrijeđen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severinina vjenčanja – kazali su Severinina sestra i zet.

– Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njezino zdravlje i sreću, kazala je Zdenka Žunić.

(NN/Slobodnadalamcija.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije