Jet set

Severina u ulozi manekenke ostavlja bez daha

Severina u ulozi manekenke ostavlja bez daha
Severina u ulozi manekenke ostavlja bez daha

Ako za neku poznatu damu možemo da kažemo da je kao vino – što je starija to je bolja – onda je to definitivno poznata hrvatska pjevačica Severina.

Da li zbog braka sa mlađim Igorom Kojićem, da li godine zaista “rade” za nju, Seve je doslovno sve ljepša i ljepša kako vrijeme prolazi, a o njenoj savršenoj figuri, oblinama i seksepilu zaista ne vrijedi govoriti.

Imali smo mnogo prilika da se uvjerimo u sve njene “čari”, a pjevačica nas je još jednom oborila sa nogu našavši se u ulozi manekenke i ponosno pokazavši sve svoje atribute.

Naime, Severini je ova zanimljiva uloga “zapala” zbog obilježavanja tridesetpetogodišnjice rada poznate hrvatske dizajnerke Matije Viuce, te je pjevačica na njenoj reviji “prošetala” nekoliko najupečatljivijih kreacija.

Severina je na reviji, koja se održala na pozornici zagrebačkog HNK-a, podržala svoju najdražu modnu kreatorku i prošetala pistom u svijetlom kratkom trikou boje kože koji je bio ukrašen šarenim vezenim detaljima, kao i kristalima koje je imala i na glavi.

Malo je reći da je Seve izgledala zanosno u ovim neobičnim i kreativnim kreacijama, a svakako jeste činjenica da je lijepa Hrvatica sasvim zasjenila sve prisutne manekenke. Pa, ipak je to Severina! Ona nigdje ne prolazi nezapaženo!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije