Jet set

Severinin sin će biti gost na maminom vjenčanju

Severinin sin će biti gost na maminom vjenčanju
Severinin sin će biti gost na maminom vjenčanju

Par koji ne prestaje da intrigira region, Severina Vučković i Igor Kojić izazivaju znatiželju gdje god da krenu, a njihovo pojavljivanje na Splitskom festivalu dodatno je privuklo pažnju posjetilaca jer je s njima bio i pjevačicin sin Aleksandar.

Najpopularnija hrvatska pjevačica, četrdesettrogodišnja Severina Vučković i njen petnaest godina mlađi dečko, sportski menadžer Igor Kojić, cijelo ljeto provode zajedno. Najprije su se odmarali na nekoliko destinacija duž Hrvatskog primorja, a onda su odlučili da posjete njen rodni grad, kako bi prisustvovali Splitskom festivalu. Opušteni i zaljubljeni, stigli su na 55. izdanje Splitskog festivala, a društvo im je pravio Severinin trogodišnji sinčić Aleksandar. Iako je ovaj par u vezi od februara, njihovo zajedničko pojavljivanje i dalje izaziva veliku znatiželju okoline. Atraktivna pjevačica nedavno je otvoreno priznala da je veoma zaljubljena u mladog Beograđanina, a on, pak, na svakom koraku nastoji da udovolji izabranici svog srca. Često je iznenađuje sitnim znacima pažnje i uživa u igri s malenim Aleksandrom.

Za vrijeme trajanja festivalske večeri u Splitu, Igor je brižno pazio na Severininog sina. Presrećni trojac stigao je na Prokurative iz Zadra, gdje je nekoliko dana uživao u elitnom spa hotelu. Severina često nastupa ovoga ljeta, ali za svoja dva najvažnija muškarca uvek nađe dovoljno vremena. Njeno nasmijano lice otkriva da je istinski srećna, zadovoljna, ali i zaljubljena.

“Ako postoji savršena žena, Severina je najbliža tom idealu. Najljepša je stvar kad bezuslovno voliš i kad si voljen”, iskreno je govorio Igor u jednom od retkih obraćanja medijima, i pritom je istakao da mu je njen osmjeh veoma važan.

Iako do sada nije govorio o svom odnosu sa njenim sinom Aleksandrom, fotografije koje on i Severina postavljaju na društvene mreže jasno govore da je dječak veoma privržen Igoru i da se odlično slažu. Izvori bliski paru tvrde da će se njih dvoje vjenčati u septembru, a iako ni pjevačica, ni sportski menadžer ne žele da potvrde ove nagovještaje, o tome se sve glasnije priča. Naime, njih dvoje, navodno, već su zakazali vjenčanje koje će biti održano u Beogradu, a samoj ceremoniji prisustvovaće njihove porodice i najbliži prijatelji. Naravno, najvažnije mjesto tokom cijelog događaja zauzimaće njen sin Aleksandar.

I dok mnogi osuđuju njihovu vezu zbog velike razlike u godinama, Severina i Igor ne haju za te komentare i istinski uživaju. Uostalom, o tome dosta govori i to što su tokom ljetovanja na Hrvatskom primorju, često objavljivali porodične fotografije uz potpise: “Ljubav bez riječi”.

(Story)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije