Jet set

Šin očajan, rasprodaje stvari, naplaćuje autograme

Šin očajan, rasprodaje stvari, naplaćuje autograme
Foto: Ilustracija | Šin očajan, rasprodaje stvari, naplaćuje autograme

Nakon što je 2015. godine priznao da ima HIV, glumcu Čarliju Šinu niko ne želi dati nove uloge, zbog čega je potpuno švorc.

Glumac (51) je očajan je pa potpisuje autograme fanovima za novac.

“Jedino zarađuje od pojavljivanja s ostalim televizijskim zvijezdama. Plaćaju mu oko 25.000 dolara (oko 45.000 KM ) za sjedenje na pozornici”, rekao je njegov bliski prijatelj.

Glumac, koji je nekad zarađivao skoro dva miliona dolara sedmično snimajući seriju “Dva i po muškarca”, prodaje i svoju vrijednu kolekciju. Riječ je o prstenu bejzbolske legende Babea Ruta sa Svjetskog prvenstva iz 1927. i njegovom ugovoru za tim New York Yankees iz 1919.

“Uživao sam u ovim nevjerovatnim predmetima više od dvije decenije i došlo je vrijeme da ih neko drugi dobije”, istakao je Šin te dodao da je bilo koji novac za njih odličan i dobrodošao.

Iako prsten vrijedi nešto manje od million dolara, glumac će dobiti malo više od 460.000. Njegov prijatelj kaže da mu teško pada što ih prodaje.

“Rutov prsten mu znači sve. Nekad nam se hvalio njim i rekao da ga neće prodati koliko god bio švorc”  ispričao je Šinov prijatelj.

Glumac je godinama skupljao dragocjene bejzbolske suvenire i većinu kolekcije je već prodao. Šin je objasnio da su njegova primanja pala na bijednih 89.000 dolara na mjesec zbog duga na kreditnim karticama i liječenja od HIV-a koje zdravstveno osiguranje ne pokriva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije