Jet set

Skandali koji se ne mogu zataškati (FOTO)

Skandali koji se ne mogu zataškati (FOTO)
Skandali koji se ne mogu zataškati (FOTO)

Skandale je moguće zataškati, demantovati ili ignorisati, ali kada je neki incident zabilježen na video-snimku, čak je i najvećim svjetskim zvijezdama teško da od toga pobjegnu.

Neke od najvećih skandala poznatih su zabilježile kamere, a oni su prošli s manjim ili većim posljedicama. Milionski ugovori, razvod, zatvorske ili visoke novčane kazne ono je što ih je koštalo nekoliko sati uživanja u bahatom ponašanju.

Vinona Rajder

Slavna glumica je 2001. godine uhvaćena na bezbjednosnim kamerama dok je krala robu vrijednu preko 5.000 dolara iz jedne robne kuće na Beverli Hilsu. Tada je tvrdila da radi istraživanje za ulogu, ali je protiv nje podignuta optužnica i ona je proglašena krivom. Optužena je na 480 sati društveno korisnog rada i tri godine uslovno.

Solanž Nouls i Džej Zi

Jedan od najvećih skandala šou-biznisa desio se prošle godine, kada je kamera u liftu zabilježila kako Bijonsina sestra napada njenog muža. Nakon toga su izdali saopštenje u kojem su izjavili da se radilo o porodičnom nesporazumu i da su se pomirili, a mediji i dalje spekulišu šta je bio pravi razlog ove svađe. Priča koja se smatra tačnom predstavlja činjenicu da je pjevačica ljuta na svog zeta prije svega jer je obećao da će joj pomoći oko karijere, ali to obećanje nije ispunio.

Lien Rajms i Edi Cibijan

Nadzorne kamere u jednom restoranu uhvatile su pjevačicu i glumicu Lien Rajms s kolegom Edijem Sibrijanom kako se drže za ruke i ljube na romantičnoj večeri. Ništa čudno ne bi bilo da oboje tada nisu bili u braku. Pošto su uhvaćeni u prevari, oboje su se razveli od svojih tadašnjih supružnika i potom vjenčali. Par je u početku osuđivan zbog ovakvog postupka, ali su kasnije dobili mnoštvo poklonika, a danas pratilaca na društvenim mrežama.

Kejt Mos

Supermodel često je krasila naslovne strane, ali nijedna nije bila tako šokantna kao kada su objavljene njene fotografije kako šmrče kokain. Snimila ih je skrivena kamera u studiju u kojem je tada snimao njen suprug Pit Doerti. Zbog toga je izgubila mnogo ugovora s prestižnim modnim kućama. Neke od najvećih modnih kuća tada su joj ekspresno otkazale saradnju. Nakon toga, krenule su lavine protesta raznih organizacija koje su tražile da manekenka bude kažnjena zbog učestalog propagiranja nezdravog života, pušenja, droge i alkohola. Međutim, protiv Kejt nikada nije podignuta optužnica, jer britanska policija nije uspjela da pronađe nijednog svjedoka koji bi potvrdio da je Kejt zaista konzumirala drogu.

Naomi Kembel

Manekenka je bila u centru pažnje zbog svojih ljubavnika, a pokušala je da izvrši samoubistvo pošto je ostavio čuveni igrač flamenka Hoakin Kortes, dok se po holivudskim žurkama zabavljala uglavnom tako što je šmrkala kokain. Jedini ljubavnik koji je pokušao da je pripitomi bio je italijanski multimilioner Flavio Brijatore. I taman kada je izgledalo da će se vratiti na pravi put, Naomi je pokazala javnosti još jednu svoju lošu naviku - da lako gubi kontrolu i da voli da gađa ljude iz najbližeg okruženja mobilnim telefonom u glavu. Osuđena je na novčanu kaznu i javni rad - čišćenje londonskih ulica.

Dejvid Haselhof

Kćerka slavnog čuvara plaže je 2007. godine objavila video na kojem njen otac u alkoholisanom stanju jede hamburger s poda. Haselhof se izvinio fanovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije