Jet set

Slavna holivudska prijateljstva koja traju godinama (FOTO)

Slavna holivudska prijateljstva koja traju godinama (FOTO)
Slavna holivudska prijateljstva koja traju godinama (FOTO)

Možda Hollywood i nije najpoznatiji po dugovječnim brakovima, međutim puno bolja situacija je kada su prijateljstva u pitanju. Put od saradnje na setu do pravog prijateljstva za cijeli život prošli su mnogi; od Ben Afleka i Met Dejmona pa do Bijonse i Gvinet Paltrou.

Dženifer Aniston (45) nerazdvojna je od svoje najbolje prijateljice Kortni Koks (49) s kojom se druži već više od 20 godina.

– Puno puta sam spavala kod nje i uvijek je bila tu za mene, kod nje apsolutno nema osuđivanja, nikada se nećete osjećati kritikovano. Ona je izuzetno dobra prijateljica, odana i puna ljubavi – rekla je jednom prilikom Dženifer o Kortni.

Nikol Kidman (46) i Naomi Vots (45) prijateljice su još od 1991. godine kada su zajedno radile na filmu Flirting.

– Nicole mi je stalno govorila da će doći taj trenutak  kada ću zaigrati u nekom hit filmu i kada će se sve promijeniti. Bilo je trenutaka kada sam mislila potpuno odustati, ali Nikol me je uvjerila u suprotno – ispričala je Naomi o svom prijateljstvu s Nikol.

Reperi  Kanja Vest (36) i Džej Z (44) jako su dobri prijatelji što dokazuje i činjenica da je Kanje njegovoj kćeri za drugi rođendan napisao uspavanku u kojoj repa o tome kako će njihove kćeri North i Blue Ivy postati slavne i moćne kad odrastu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije