Jet set

Supruga oskarovca pokušala da prikrije aferu

Supruga oskarovca pokušala da prikrije aferu
Foto: N.N. | Supruga oskarovca pokušala da prikrije aferu

Veliki broj sjvetskih medija nedavno je prenio vijest da slavni oskarovac Kolin Firt i njegova supruga Livija Đuđoli trenutno proživljavaju dane iz noćne more.

Par navodno živi u strahu od Livijinog prijatelja iz djetinjstva, koji im prijeti telefonom i šalje zastrašujuće poruke, a sve zbog toga što ga je ona odlučila da ga izbaci iz svog života.

Ipak, istina je, čini se, sasvim drugačija.

Nakon što je Đuđoli zatražila policijsku zaštitu, otkrilo se da iza svega stoji ona sama, kako bi prikrila svoju vanbračnu aferu.

Naime, tokom 2015. i 2016, slavni glumac i njegova supruga odlučili su da naprave "predah od svog dvadesetogodišnjeg braka".

Par je odlučio da se na neko vrijeme rastane u tajnosti, a u tom periodu Đuđoli je utjehu pronašla upravo u svom prijatelju iz djetinjstva.

Firt i Livija shvatili su poslije nekog vremena da ipak žele da spasu svoj brak, u kojem su dobili dvojicu sinova, Luku i Matea, pa je ona prekinula vezu s Markom Brankaćom.

Ipak, njemu se to, izgleda, nije svidjelo, pa je mjesecima zastrašivao Liviju.

"Dosta toga je i dokumentovano. Iz očiglednih razloga, nisu željeli da to postane javna stvar", rekao je portparol para, i dodao da su prvi detalji policijskog izvještaja objavljeni u italijanskim novinama La Republika.

U njemu se navodi to da italijanski novinar nije mogao da podnese da ga ljubav iz detinjstva preko noći izbriše iz svog života. Zato je odlučio da je prati, a zaprijetio je i da će objaviti kompromitujuće tekstove o njoj i njenom suprugu, i poslati njihove intimne fotografije Firtu.

Novinar (na fotografiji drugi zdesna) izjavio je za agenciju Ansa da su sve optužbe lažne.

"Bili smo u ljubavnoj vezi i željela je da ostavi Kolina zbog mene. Moje 'uhođenje' sastoji se od dve poruke preko WhatsAppa nakon što je u junu 2016. okončala našu vezu i jednog mejla koji sam poslao Kolinu i rekao mu za svoju vezu s Livijom", rekao je Brankaćo.

"Danas žalim što sam ga poslao, a ona je cijelu priču smislila u strahu da ću javnosti ispričati sve što mi je otkrila o svom braku i njegovom poslu", dodao je.

Novinar tvrdi da je upravo Livija, tokom godina, njemu poslala stotine ljubavnih poruka, fotografija i video-snimaka, pa čak i svoj tajni dnevnik.

Ukoliko se dokaže njegova krivica, italijanski novinar mogao bi da završi na četiri godine iza zatvorskih rešetaka. Njegovi advokati tvrde da nije imao apsolutno nikakve veze sa onim za šta se tereti i su već uložili žalbu kako bi sačuvali njegovu čast i 'dobro ime'.

Iako živi u Londonu, porodica Firt često je u Italiji jer u gradiću Čita dijela Pjeve u Umbriji posjeduje kuću.

(NN/b92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije