Jet set

Tajna privlačnosti glumice s najvišim IQ u Holivudu

Tajna privlačnosti glumice s najvišim IQ u Holivudu
Foto: N.N. | Tajna privlačnosti glumice s najvišim IQ u Holivudu

Glumica i bivši model Šeron Stoun slovi za jednu od najuspješnijih dama u Holivudu.

Ona nas i dalje osvaja svojim atraktivnim izgledom, harizmom, kao i produhovljenošću koja izbija iz nje. Stounova je glumica sa najvišim koeficijentom inteligencije u Holivudu.

Američka glumica Šeron Stoun prije nekoliko dana napunila je šezdesetu godinu, a ulazak u novu deceniju života prihvata kao normalan proces.

Ona i dalje radi na sebi, posebno njeguje duh i ljepotu, a poznato je da je redefinisala pojam gracioznog starenja.

"Ideja da je mladost jedina stvar koja je lijepa ili atraktivna jednostavno nije istina. Ne želim da budem bezvremena ljepotica, već želim da budem najbolja žena koja mogu biti za svoje godine. Da, nešto izgubiš, ali zato nešto i dobiješ. Zrele godine mogu biti fantastičan početak za nešto novo", tvrdi zvijezda filma "Sirove strasti".

Ipak, u prihvatanju starenja, i svega što ono donosi, Šeron je ušla spremna. Glumica se godinama držala savjeta za ljepotu koji joj je dala njena majka – svakog dana koristi hidrantnu kremu za lice.

Stounova tako održava prirodnu ljepotu, te u 60. godini, za razliku od mnogih njenih koleginica, odbija da se podvrgne estetskim operacijama, poput zatezanja lica botoksom.

Osim prirodne nege koju je usvojila još u ranim godinama, američka zvijezda ističe da preferira samo organsku i zdravu hranu, posljednji obrok ima do 19h i svakog dana pije bar dva litra vode.

Ne jedem prerađenu hranu, ne pijem kafu i veoma rijetko pijem gazirana pića i alkohol. Volim da jedem kao i svaka druga osoba i jedem kad god sam gladna", kazala je poznata plavuša.

Zahvaljujući neobičnom stavu prema životu i produhovljenosti, Šeron je stekla neospornu samouvjerenost, harizmu i seksepil kojim zrači i izdvaja se kao jedna od najposebnijih dama u Holivudu.

"Mislim kako je u umetnosti dobrog starenja prisutna jedna vrsta seksualnosti u načinu dobrog nošenja s tim nesavršenostima. Po meni je to jako senzualno", zaključuje Šeron.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije