Jet set

Teniserova supruga postala internacionalna kreatorka

Teniserova supruga postala internacionalna kreatorka
Foto: N.N. | Teniserova supruga postala internacionalna kreatorka

Jedan od najuspešnijih modnih dizajnera iz Srbije Biljana Tipsarević ostvarila je prvi korak u proboju svojih modela na evropsko tržište. Naime, ona je potpisala ugovor sa jednom od najuticajnih evropskih agencija za zastupanje modnih dizajnera sa sjedištem u Parizu, Londonu i Šangaju, "AMF fashion".

"Izuzetno sam uzbuđena jer moj san jeste da naše modele nose žene na ulicama Pariza, ali i širom Evrope. London, Paris, Milano i Šangaj su prva četiri grada gde će se prodavati moja nova kolekcija pod brendom za internacionalno tržiste - Emilie by Biljana Tipsarevic. Emili je moja amajlija, moj najveći razlog i ponos i želela sam da brend nosi njeno ime", istakla je poznata dizajnerka.

Kolekcija je za proljeće ljeto 2019, izrađena je od najkvalitetnije italijanske svile i prefinjenog brokata. Dizajnerka je bila vrlo istrajna da napravi iskorak u vidu siluete i besprijekornih krojeva.

"Sileuta je ženstvena, lepršava, sa naglašenim osjećajem luksuza u materijalu, jer je sofisticiranost i ovoga puta bio imperativ. Kolekcija je izrađena u Srbiji, zbog čega sam ponosna, jer na taj način pospešujemo izvoz domaćih proizvoda koji mogu da pariraju svetskim", zaključuje Biljana Tipsarević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije