Jet set

Tompson smuvao kraljicu Instagrama

Tompson smuvao kraljicu Instagrama
Foto: Ilustracija | Tompson smuvao kraljicu Instagrama

Šampion košarkaške NBA lige sa Golden Stejtom Klej Tompson nije odolio čarima atraktivne ljepotice Ebigejl Rečford, sa kojom je u vezi nekoliko mjeseci, prenose američki mediji.

S oko osam miliona pratilaca Rečfordova je poznata kao kraljica Instagrama, a upravo ova društvena mreža kumovala je vezi sa reprezentativcem SAD i dvostrukim šampionom najjače lige svijeta. Nakon lajkovanja fotografija i objava, na red su došle i poruke između Tompsona i zelenooke Ebigejl. Par ipak svoju vezu drži daleko od očiju javnosti pa se trude da ih nigdje ne fotografišu ili vide javno.

Jedino što je do sada procurilo je fotografija Rečfordove sa Tompsonovim psom Rokom.

Iako je globalnu popularnost stekla preko društvene mreže, Rečfordova se bavi i modelingom i glumom. Pozirala je za mnoge poznate magazine za muškarce poput "Maksima" i "Plejboja". Veliki je ljubitelj igre pod obručima, što pokazuju i objave gdje pozira u košarkaškim dresovima s loptom.

Trenutno živi u Klejovom rodnom gradu Los Anđelesu, a rođena je u Skrentonu u Pensilvaniji, gdje je bila kandidat za titulu mis kad je imala 20 godina. Pet godina kasnije živi život iz snova, gdje je prati armija obožavalaca i u vezi je sa jednim od najboljih igrača i šutera današnjice.

Foto: instagram.com/abigailratchford

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije