Jet set

Tragičar Lige šampiona sa atraktivnom manekenkon pobjegao od svega

Tragičar Lige šampiona sa atraktivnom manekenkon pobjegao od svega
Foto: Ilustracija | Tragičar Lige šampiona sa atraktivnom manekenkon pobjegao od svega

Tragičar finala Lige šampiona, golman Liverpula Loris Karijus, čini sve kako bi zaboravio susret protiv Reala na kojem je napravio dvije velike greške, koje će ga još dugo proganjati.

Iako su mu muke malo olakšane nakon što su ljekari iz SAD utvrdili da je golove primio nakon što je zadobio potres mozga u duelu sa Serhijom Ramosom, slike sa finala Lige šampiona i dalje ga proganjaju.

S obzirom na to da se nije našao na popisu selektora Njemačke za predstojeći Mundijal, njemački golman je odlučio da pobjegne od svega. Njemački "Bild" navodi da se Loris nalazi na odmoru na ostrvu Bora Bora. Takođe, isti izvor piše da mu društvo pravi nova djevojka, Danijela Grejs.

Radi se o 27-godišnjoj atraktivnoj manekenki, glumici i blogerki koja se u prošlosti dovodila u vezu s Kristijanom Ronaldom i drugim sportistima. Zanosna Danijela bila je prisutna i u Kijevu, gdje je bila velika podrška svom partneru nakon noći u kojoj je postao jedan od najvećih tragičara u istoriji Lige šampiona.

Još se navodi da atraktivni par odsjeda u ultraluksuznom hotelu i nema sumnje da će ovaj odmor i te kako dobro doći Nijemcu da zaboravi noćnu moru iz Kijeva.

Inače, zanosna Danijela, sve traženiji američki model, ima italijansko i portugalsko porijeklo. Osim Ronalda, spekulisalo se i o njenoj romansi s NBA zvijezdom Blejkom Grifinom. Ne tako davno Karijus je bio u vezi s njemačkom ljepoticom Ajanti Rous.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije