Jet set

UFC šampionka Ronda Rouzi u vezi s kolegom

UFC šampionka Ronda Rouzi u vezi s kolegom
UFC šampionka Ronda Rouzi u vezi s kolegom

Ne pričam mnogo o privatnom životu jer ga zato i zovu privatan, ali istina je da smo Trevis Braun i ja u vezi. Uživamo kada smo zajedno, kazala je Ronda Rouzi, ultimejt fajt šampionka u bantam kategoriji.

Njeno ime je od novembra 2012. godine i potpisa ugovora za čuveni UFC postalo poznato širom svijeta. Ova ljepotica i zvijer u jednom, kako je zovu, pokazala je potpunu nadmoć u oktagonu, gdje njene borbe najčešće završavaju za svega nekoliko sekundi. Žena od koje je i naslijedila tu borbenu stranu je njena majka En Maria DeMars, koja je 1984. bila svjetska prvakinja u džudou. Dugo je Ronda bila sama, a sada se zna da je najjača žena na svijetu zaljubljena. Njeno srce je zarobio UFC borac.

"Ona je moja žena i ja sam njen muškarac. Nema momka i djevojke, nema izlazaka i upoznavanja. Mi smo zajedno", izjavio je Braun.

Sve je počelo prošle godine u jednoj teretani u kojoj su oboje trenirali. Već tada su počele spekulacije da su zajedno, ali su tada odlučno demantovali svoju vezu, sve do danas. Ronda uz sve slovi za jednu od najatraktivnijih sportiskinja na svijetu. Mnogi ne znaju da je Ronda svojevremeno osvojila olimpijsku medalju. Radilo se o džudou, a svoju državu je predstavljala na Ljetnim olimpijskim igrama u Pekingu 2008. i tada je osvojila treće mjesto i s bronzom se vratila kući.

Zbog svog izgleda privalači dosta pažnje i van ringa, pa često krasi naslovnice brojnih svjetskih magazina. Pored brojnih provokativnih fotografija koje je radila za najpoznatnije časopise, Ronda je u centru pažnje bila i zbog nekoliko izjava koje su "zapalile" internet. Na pitanje kako bi se snašla u borbi sa najplaćenijim sportistom u posljednjih nekoliko godina, bokserom Flojdom Mejvederom kazala je:

"Flojd je jedan od najboljih boksera svih vremena. Definitivno bi me pobijedio u boks meču, ja, nažalost, nisam za 'mečeve'. Ja se borim za život, u borbi bez pravila. Vjerujem da mogu pobijediti svakoga na ovoj planeti."

Prilikom gostovanja u popularnoj emisiji "Showtime" iznijela je nekoliko zanimljivih stvari, uključujući i njen seksualni život.

"Curama seks podiže nivo testosterona pa se pokušavam seksati što više, ali u danima prije, ne i na dan borbe. Ali ne sa svima, ne s bilo kime", kazala je jednom prilikom Ronda.

Optužba za nasilje u porodici

Trevis Braun je bio u braku sa fitnes modelom Dženom Rene Veb, koja ga je u julu optužila za nasilje objavivši na Instagramu fotografije modrica na rukama i licu.

Nakratko je bio maknut iz UFC takmičenja, a pošto je istragom utvrđeno da su "dokazi neubjedljivi", vraćen je u ring. Ni tužba nije prošla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije