Jet set

Unosnim razvodom Sanela Ćatić postala jedna od najbogatijih Britanki

Unosnim razvodom Sanela Ćatić postala jedna od najbogatijih Britanki
Unosnim razvodom Sanela Ćatić postala jedna od najbogatijih Britanki

Poznati britanski bankar Rodžer Dženkins i službeno se razveo od Sanele Ćatić, poznatije kao Dajana Dženkins.

Ova poslovna žena porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, a nakon više godina braka, Rodžer i ona su se rastali. Lijepa Sanela i Rodžer podijelili su 450 miliona dolara vrijedno bogatstvo na pola, bez sukoba i svađe. Time je Sanela postala jedna od 500 najbogatijih žitelja Velike Britanije.

Iako više nisu u braku, tvrde da se vole te su i dalje prijatelji, piše Daily Telegraph.

"Volim Dajanu i divim joj se kao majci, poslovnoj ženi i nekome ko je bio savršena supruga. Krenuli smo dalje i srećni smo zbog svega. Dajana će uvijek biti sretan dio mog života", izjavio je Dženkins.

Rodžer je sada u vezi s El Mekfirson, s kojom uživa na odmoru na Ibici, a Sanela je srećna zbog suprugove nove veze. Par je bio u braku deset godina i dobili su dvoje djece.

"Sve je super, život je lijep. Rodžer je predivan, pravi je gospodin. Uvijek će biti moj najbolji prijatelj. On je otac moje djece i uvijek ću ga voljeti", povjerila se Sanela prijateljicama o razvodu.

Izvori bliski ovom srećno razvedenom paru rekli su da je dogovor o podjeli imovine napravljen gotovo prećutno i da bivši supružnici nisu željeli da se bore za novac.

Rodžer  i Sanela upoznali su se u teretani, dok je ona bila studentkinja ekonomije. Ona je njegova druga supruga, a tokom braka postali su vlasnici brojnih luksuznih nekretnina, koje su odlučili nastaviti dijeliti. Bosanskohercegovačka ljepotica obožava se družiti sa svojim slavnim prijateljima pa često ističe kako su joj Elton Džon i Bil Klinton najbliži prijatelji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije