Jet set

Usnija Redžepova i dalje jako loše

Usnija Redžepova i dalje jako loše
Usnija Redžepova i dalje jako loše

Pjevačica narodne muzike Usnija Redžepova i dalje se nalazi u Kliničkom centru Srbije, gdje je primljena prije tri nedjelje.

Nekrunisanoj kraljici južnjačkog melosa, koja boluje od raka pluća, stanje je nepromijenjeno. Usnija je neprestano pod nadzorom doktora, ali ne može da ustane iz kreveta.

U trenucima kada vodi bitku sa opakom bolešću, veliku snagu daju joj kolege i prijatelji koji su stalno uz nju. Prije nekoliko dana posjetile su je Neda Ukraden i Jasna Kočijašević, što je pjevačicu mnogo obradovalo. Uz Redžepovu, koja se proslavila vranjskim pjesmama, i njene su dugogodišnje koleginice Merima Njegomir, Izvorinka Milošević i Goca Stojićević.

Prošle nedjelje u Beogradu su bili Usnijin brat i snaja iz Skoplja, ali zbog obaveza ne mogu stalno da budu uz pjevačicu. Prije nego što je hospitalizovana, Redžepova je provela gotovo mjesec dana u Makedoniji, a po povratku u Beograd je zbog izuzetno lošeg zdravstvenog stanja odmah primljena na Odjeljenje za plućne bolesti KCS. Pjevačici je prije više od dvije godine otkriven kancer, još dok je njen suprug – muzičar Svetomir Šešić Šele bio živ. Ali u posljednje vrijeme zdravstveno stanje joj se naglo pogoršalo.

(NN/Novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije