Jet set

Vatrena navijačica Juvea odgovara na peckanja iz Napolija

Vatrena navijačica Juvea odgovara na peckanja iz Napolija
Foto: Instagram | Vatrena navijačica Juvea odgovara na peckanja iz Napolija

Trijumf Napolija nad Juventusom u prošlom kolu Serije A uzburkao je strasti na Apeninima. Četiri kola prije kraja prvenstva situacija na tabeli je dramatična, te se do posljednjeg neće znati ko će biti šampion, a ko će obezbijediti nastup u Ligi šampiona.

Italijanski fudbal se polako vraća na velika vrata. Na "Čizmi" se odavno nije igrao kvalitetniji fudbal, a to govori i da je Serija A najzanimljivija liga u Evropi. Juventus je i dalje prvi sa bodom prednosti u odnosu na Napoli, dok se za treće i četvrto mjesto bore Roma, Lacio i Inter. Do kraja "Juve" ima najteži raspored, a s obzirom na trenutnu formu, nije isključeno da već u subotu prepusti mjesto Napolitancima koji "skudeto" čekaju 30 godina.

Ipak, "Juve" drži opet sve u svojim rukama. Ukoliko trijumfuju u gostima protiv Intera i Rome, biće blizu sedmog uzastopnog naslova.

Vatrena navijača, manekenka i TV voditeljka Emanuela Jakinta (rodica bivšeg igrača Juventusa Vićenca) odgovorila je na veliki broj provokacija koje su ovih dana dolazili iz Napulja.

"Zapamtite da smo još uvijek na +1. I dalje smo prvi, pozdravite lidera", podsjetila je zanosna Italijanka putem Instagrama, na kojem često podsjeća fanove za koji klub navija.

Ovo je bio prije svega odgovor igraču Napolija Lorencu Insinjeu, koji je nakon pobjede izjavom bocnuo "ljute rivale".

"U Juventusu su uoči utakmice rekli da im je to finale? Pa što se čudite, oni finala uvijek gube", rekao je ofanzivac Napolija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije