Jet set

Velika ljubav Petra Graša nekada je bila u braku sa Thompsonom

Velika ljubav Petra Graša nekada je bila u braku sa Thompsonom
Foto: N.N. | Velika ljubav Petra Graša nekada je bila u braku sa Thompsonom

Danijela Martinović i Marko Perković Thompson bili su zajedno devedesetih godina. Oni su tada snimili pjesmu koja baš nije postigla neki uspjeh pa danas malo ko uopšte zna za nju.

Riječ je o duetu gupe Magazin u kojoj je Danijela tada bila pjevačica i Thompsona iz 1992 godine. Pjesma nije izašla ni na jednom albumu Magazina, ali je objavljena na Tompsonovom albumu "Moli mala" 1992. godine

U to vrijeme Danijela je imala 20 godina, a Thompsonu je rekla DA 1995. godine u crkvi sv. Dominika u Splitu. Kako navode hrvatski mediji oni su tri godine živjeli u tajnom braku, a onda su odlučili da se razvedu.

Danijela i Tompson svakako su najslavniji primjer para koji se razveo u crkvi. Kasnije je Danijela sreću pronašla uz Grašu, a Thompson uz suprugu Sandru. O razlozima razvoda nikada nisu javno pričali, ali dugo se vjerovalo da je razvod u crkvi mogao samo njima da pođe za rukom - i više nikom jer je katolička crkva po tome veoma rigorozna.

Ipak, ni njima nije uspjelo iz prve. Naime, Danijela i Perković razveli su se iz drugog pokušaja, a sve je trajalo godinama.

Crkva je poništila njihov brak 2005. godine. Tačnije, Međubiskupijski crkveni sud u Splitu proglasio je nevaljanost njihove bračne zajednice nakon trogodišnjeg procesa.

"Presrećan sam što je Crkva moj brak s Danijelom proglasila nevaljanim", izjavio je tada Thompson za Jutarnji list, a ništa manje srećna nije bila ni Danijla koja je sa Petrom Grašom u vezi već 21 godinu:

"Mislim da sve u našem životu dođe i dogodi se zato što moramo neke stvari da prođemo. Nakon toga sam zrelija, hrabrija definitivno, i dalje svesna da sve ono što je trebalo biti je bilo. I da smo oboje izvukli najbolje od toga i krenuli u svoje živote. I da me pitate bih li nešto menjala, ne bih, jer svako iskustvo donosi spoznaje", rekla je Danijela za hrvatski Story.

(tportal.hr/100posto.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije