Jet set

Velike ljubavi i burni raskidi poznatih ličnosti (FOTO)

Velike ljubavi i burni raskidi poznatih ličnosti (FOTO)
Velike ljubavi i burni raskidi poznatih ličnosti (FOTO)

Svaki raskid je težak i bolan, pogotovo kada je praćen skandalima i raznim aferama

Baš takav slučaj je sa poznatim ličnostima koje su uvijek izložene budnom oku javnost. Poznati kada se vole, to objaljuju na sva zvona, a kada se ta ista ljubav ugasi onda nastaje prava bura, piše Kurir.

Svjedoci smo velikih ljubavi koje su se desile između Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića, kao i Ana Marije Žujović i Vlade Stanojevića, ali i njihovih raskida koji nisu bili ni malo prijatni.

Milenu Ćeranić i Nemanju Stevanović je spojio posao kada su otpočeli svoju vezu koja je bila poprilično burna. Bili smo u prilici da putem televizijskih ekrana gledamo njihove svađe, a njih dvoje su se rastali jer je Milena navodno našla novog partnera. Kao razlog rastanka naveli su nesuglasice i neslaganje.

Milica Todorović i Rade Kovačević, brat pjevača Saše Kovačevića su bili 4 godine u vezi, a par se razišao zbog pjevačicine prevare. Milica je izjavila kako su razlike presudile da ne budu zajedno, ne želeći da komentariše da je riječ o preljubi. Podsjećanja radi, Milica Todorović je viđena kako razmenjuje nježnosti sa NBA zvijezdom Nikolom Pekovićem, na koncertu Svetlane Cece Ražnatović, ali je ona takva pisanja demantovala.

Katarina Živković i Bane Janković su se upoznali kada su zajedno učestvovali u jednom televizijskom programu, nakon čega su započeli svoju romansu. Njihova ljubav je trajala 4 godine, bili su vjereni i planirali su vjenčanje. Posljednjih godinu dana veza im je bila na klimavim nogama, pogotovo kad su kružile priče da Bane vara Kaću. Nakon svake svađe pokušavali su da spasu svoju ljubav, sve do momenta dok Kaća nije presjekla i rekla kraj.

O burnom raksidu Ane Marije Žujović i Vlade Staniojević se i dalje priča. Njih dvoje su bili u velikoj ljubavi kojom su se često hvalili, a haos je nastao kada je voditelj prebio svoju sada bivšu devojku. Njihova veza nije izdržala ni godinu dana, a između bivših pertnera se trenudno vodi sudski spor.

Slobodan Vasić je bio u strasnoj vezi sa svojom vjerenicom Valanetinom Vučićević, sa kojom je planirao da stane na ludi kamen. Njihov odnos se završio turbulentnim raskidom, kada se skandal se dogodio u jednom budvanskom lokalu tokom žestoke svađe između para. Njih dvoje su se bukvalno pobili, kada je pjevač prvo počupao svoju bivšu devojku, a onda i udario, nakon čega mu je ona razbila flašu o glavu.

Iako su mnogi mislile da će Filip Živojinović i Maja Mandžuka stati pred ortal, par je iznenada raskinuo svoju vezu. Oni su poslednjih nekoliko mjeseci konstantno imali problema i sitne nesuglasice, koje su prerasale u svađe, zbog čega su odlučili da stave tačku na četvorogodišnju romansu.

Kao grom iz vedra neba je odjeknuo raskid Rade Manojlovića i Momira Gajića. Košarkaški menadžer je želio da sa pjevačicom stvori porodicu, dok je njoj na prvom mjestu bila karijera. Rada je rješila da stavi tačku na njihov odnos jer nije mogla da podnese pritisak.

Najsvježiji raskid na estradi se desio nedavno između Sandre Afrike i njenog dugogodišnjeg dečka Aleksandra Mikiše Moskovljevića. On je pjevačicu ostavio kada se uvjerio u ono što su mu pojedinci pričali - da mu je nevjerna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije