Jet set

Viktoria Bekam odgovorila na glasine o razvodu

Viktoria Bekam odgovorila na glasine o razvodu
Foto: N.N. | Viktoria Bekam odgovorila na glasine o razvodu

Viktoria je u nedavnom intervjuu za The Guardian's Weekend magazine otkrila da već godinama sluša o njihovom navodnom razvodu.

Viktoria i Dejvid Bekam ove će godine proslaviti 20. godišnjicu braka.

 A kako to obično u svijetu slavnih ide, glasine o razvodu pojave se i puno prije. Viktoria je u nedavnom intervjuu za The Guardian's Weekend magazine otkrila da već godinama sluša o njihovom navodnom razvodu.

"Poprilično me frustriraju glasine o razvodu, posebice ove koje čujem u posljednje vrijeme. Ne mogu sama ni odgovarati na njih pa ih uvijek prepustim svome PR timu", rekla je Viktoria i naglasila da su David i ona u sretnom braku kojem razvod nije ni na vidiku.

"Istina je, vodim poprilično užurban život vodeći vlastiti dizajnerski brend. Više ne kuham jer svaki dan dođem kući kasno, no David je odličan kuhar i voli to raditi pa nemamo problema s tim.", istaknula je dizajnerica.

Dodala je kako obično uspješno ignoriše sve glasine o svojoj porodici i privatnom životu uopšteno, međutim i to da je ponekad znaju ozbiljno nervirati.

Međutim, ono što je sigurno i potvrđeno jest činjenica da Bekamovi i dalje ostaju jedna od najpopularnijih i najdugovječnijih slavnih porodica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije