Jet set

Vrela Kejt najveća podrška NBA zvijezdi

Vrela Kejt najveća podrška NBA zvijezdi
Foto: N.N. | Vrela Kejt najveća podrška NBA zvijezdi

Košarkaš Klivlend Kavalirsa Kevin Lav (30) prošlog mjeseca je sve zabrinuo kada je priznao da se bori s napadima panike i da posjećuje psihijatra. Ipak, zvijezda Kavsa se nakon povrede ruke uspješno vratila na parket, te sada ponovo uz Lebrona Džejmsa čini ubitačan tandem Klivlenda u plej-ofu NBA lige.

Lav posljednjih godina slovi za jednog od najboljih trojkaša i skakača u NBA ligi. Prije dvije godine osvojio je NBA prsten, a u svojim vitrinama nastupajući za SAD ima i dva zlata s Olimpijskih igara. Njegova najveća podrška je zanosna Kejt Bok (26). Romansa krilnog centra i zanosne manekenke datira iz 2016. godine i mnogi ih "preko bare" smatraju za savršen par. Kejt je model koju je "Sports ilustrejted" proglasio "rukijem" 2013. godine i od tada je postala zaštitni znak poznatog magazina. To snimanje otvorilo joj je mnoga vrata, štaviše, nakon njega pojavila se praktično u svim SI izdanjima s naglaskom na kupaće kostime. Takođe, može se pohvaliti i statusom najzgodnijeg bikini modela na planeti. Iako žive u različitim gradovima nađu vremena da budu zajedno.

"Srećom, nismo daleko, Klivlend je oko sat vremena od Njujorka pa se često vidimo", rekla je seksi Kanađanka.  

Zanimljivo je da Lav drži i jedan NBA rekord. On je na utakmici protiv Portlanda 2016. godine ubacio 34 poena u prvoj četvrtini te tako postavio rekord po broju koševa u prvoj dionici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije