Jet set

Vruća vijest: Tom Hardi pokazao svoje tijelo (FOTO)

Vruća vijest: Tom Hardi pokazao svoje tijelo (FOTO)
Vruća vijest: Tom Hardi pokazao svoje tijelo (FOTO)

Poznati holivudski glumac Tom Hardi važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, ali isto tako jedan je od glavnih favorita za Oskara u kategoriji najbolji sporedni glumac. On se našao na ovoj listi zahvaljujući svojoj ulozi u filmu “Povratnik” u kojem zajedno glumi i sa Leonardom DiKaprijem koji svih ovih godina nije uspio da dođe do ove prestižne filmske nagrade.

Ovoga puta Hardi uspjeva da “zapali” internet i to veoma golišavim fotografijama.

Devojke, da li ste spremne?

Glumac se našao potpuno nag pred kamerama, a fotografije su se pojavile na svim društvenim mrežama. Nije ovo prvi put da vidimo Toma u ovakvom izdanju, već smo 2007. godine gledali nage scene u filmu “Bronson”.

Glumac se trenutno nalazi na snimanju mini serije “Tabu”, a da vas neće ostviti ravnodušnim već će vam pokazati ove fotografije.

Njegovu popularnost karakteriše i to da je on jedan od onih glumaca koji je za potrebe uloga gotovo spreman sve da uradi.

Sve pripadnice ljepšeg pola već sasvim sigurno znaju da glumac na svom tijelu ima mnogobrojne tetovaže, ali očigledno da je za snimanje scena ovog filma bilo potrebno da se još njih doda pa su tako šminkeri imali “pune ruke posla”.

Priču koja prati ovu mini seruju glumac je napisao zajedno sa svojim ocem Edvardom Hardijem. Ostaje da vidimo da li će se proslaviti!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije