Jet set

Žika Živanović: Zadovoljan sam kćerkinim izborom (FOTO)

Žika Živanović: Zadovoljan sam kćerkinim izborom (FOTO)
Žika Živanović: Zadovoljan sam kćerkinim izborom (FOTO)

Muzičar Zoran Žika Živanović nedavno je svoju mjezimicu predao u ruke njenog dugogodišnjeg izabranika Dušana Savića, kome se na vječnu ljubav zaklela u Svetosavskoj crkvi, a potom i na građanskoj ceremoniji u prisustvu dvije stotine znanica

Frontmen pop grupe Zana Zoran Žika Živanović (57), nedavno je imao više nego dobar razlog da bude neizmjerno srećan i zadovoljan. Naime, njegova starija ćerka Marija (28) odlučila je da stane na ludi kamen i zakune se na vječnu ljubav svom dugogodišnjem partneru Dušanu (28). Za sve detalja bili su zaduženi mladenci, a najviše ima je u pomoć priskakala Marijina mlađa sestra Tamara (20). Novopečeni bračni par upoznao se još dok su išli u osnovnu školu, ali su devet godina bili razdvojeni pošto je Dušan sa roditeljima živio u Moskvi. Po njegovom povratku u Beograd, drugari iz školskih klupa ponovo su se zbližili, nastavili druženje, a potom započeli emotivnu vezu koju su u subotu, 12. septembra, u hotelu Metropol u prisustvu dvije stotine zvanica krunisali brakom.

- Fantastično sam se proveo, kao i svi prisutni gosti. Vladala je pozitivna atmosfera i svirao je sjajan bend, a prostor hotela Metropol izgledao je savršeno. Hrana je bila ukusna, dok je svadbena torta koju su napravili naši prijatelji iz poslastičarnice Koki sve oduševila. Ali, ono što je najbitnije jeste to da su Marija i Dušan zadovoljni kako je sve prošlo. Oni su još na početku godine sve osmislili do najsitnijih detalja i svaka im čast – ponosno govori Žika na kojeg je poseban utisak ostavila ceremonija vjenčanja obavljena u Svetosavskoj crkvi na Vračaru.

- Tokom vjenčanja kroz misli su mi prolazile slike njenog kupanja dok je bila kilo mesa, plakanje kad bi morala da primi bocu, bježanje sa časova koje mi je uvek prijavljivala, potom prvi dečko i, opa, evo je sada pred oltarom sa svojim Dušanom. Vrijeme je zaista proletjelo – ističe popularni muzičar i otkriva šta je mladencima poželeo.

- Sreću u braku, unuče koje moram da pokvarim i ono osnovno, da ne dozvole nikome da im se mješa u život – objasnio je frontmen legendarne Zane i osvrnuo se na to koliko mu se dopada zet.

- Dušan je divan mlad čovek u koga imam ogromno povjerenje da će zauvijek čuvati i voljeti Mariju. Svojim djevojčicama nikada se nisam uplitao u izbor momaka. Uvijek ističem kako sam riješio da djeci od malih nogu prvo budem najbolji ortak pa poslije otac. Uspjeli smo u tome –  ponosno govori glava porodice Živanović i otkriva da li priželjkuje ulogu dede.

- Naravno, biću strpljiv i kada se to desi, kao što rekoh na početku, moraću brzo da pokvarim unuče. Pa zar to nije uloga svakog dede? Tu će mi sigurno pomoći i moj prijatelj, Dušanov tata Sava. Da rezimiram, moja Marija sada je Savić, a ja sam beskrajno srećan zbog njih dvoje – zaključuje Žika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije