Ljubav i seks

10 rečenica koje će napaliti muškarca

10 rečenica koje će napaliti muškarca
10 rečenica koje će napaliti muškarca

Uzimanje i davanje su veoma važni u svakoj vezi, ali ponekad je veče totalnog davanja nevjerovatan način da zagrijejete stvari.

Šta muškarce pali? Da li je to izgled, hod i ponašanje, ili su glavni aduti za osvajanje muškaraca posebno obdareni dijelovi tijela?

Zaključci do kojih pripadnice ljepšeg pola dolaze, najčešće su pogrešni. Ono što održava tu divnu iskru u spavaćoj sobu su rečenice koje izgovarate, piše cosmopolitan.

Ovo su 10 najvrelijih izjava koje će mu zaparati uši.

Imam iznenađenje za tebe kasnije

Seks ekspert dr. Ijan Kerner kaže kako ove riječi u njihovom mozgu pale senzore za uzbuđenje.

"On će odmah početi da razmišlja o svim stvarima sa kojim biste mogle da ga iznenadite, što započinje predigru satima prije nego što se vidite. A vi znate šta uzbuđuje vašeg muškarca"rekao je Kernr.

Noćas ću se pobrinuti za tebe

Vaš partner ne samo da će se setiti kao da ćete se pobrinuti za njegove potrebe, već je i to mali podsjetnik da ga i dalje smatrate seksipilnim, da jedva čekate da provedete veče u ispunjavanju njegovih želja.

Mirišeš neverovatno ovog jutra

Zvuči jednostavno, ali nagoveštaj o tome da ga smatrate privlačnim je njemu sasvim dovoljan da se oraspoloži.Nije bitno o čemu se radi, muškarci smatraju , zrazito privlačnim činjenicu da njihove žene obraćaju pažnju na specifične detalje na njima.

Ukoliko mu date komplimet i ponovite to za nekoliko sati, vi mu stavljate do znanja da i dalje mislite na njega.Nije važno da li nosi vaš omiljeni džemper ili ne, obraćanje pažnje na to šta radi, muškarcima svakako veoma prija.

Konobar u kafiću danas je flertovao sa mnom

Malo bezopasnog fletrovanja može da unaprijedi vašu vezu, zato što podsjeća vašeg partnera da ste i dalje poželjne i da je baš on taj srećnik koji može da vas ima.

Trik je u tome, treba izabrati nekoga relativno aninomnog i bezopasnog poput lokalonog konobara, jer ukoliko kažete da je to kolega s posla možete  izazvati strašnu ljubomoru.

Ponesi večeras flašu vina

Postavljanjem opuštene atmosphere, svake večeri vi pomažete oboma da se unaprijed relaksirate i sa uživanjem mislite na veče koje slijedi.

Zar ne izgledam sjajno u ovome

Samopouzdanje je najjači afrodizijak. Nije važno da li vi tog trenutka mislite da imate neki kilogram viška ili mrzite neku nesavršenost na sebi, dopustite vašem partneru da vidi koliko se dobro osjećate u svojoj koži. I kada mu pokažete, on će definitivno zadržati tu suknju, a ono što je ispod nje će biti stvar o kojoj će razmišljati.

Stalno razmišljam o onome kada si...

Podsjećanje vašeg partnera na specifičan događaj iz prošlosti stavlja njegovo razmišljanje direktno u stanje misli o budućim događajima. Pričajući o uspomenama može pomoći u tome da bolje definišete stari koje volite i želite. Ko kaže da praksa stvar ne čini savršenima?

Trebaš mi

Želim te i potreban si mi su primarne rečenice koje podsjećaju muškarca na životinjsku privlačnost koju dijelite. To je dirty talk bez upotrebe konkretnih dirty riječi, i specijalno ima efekta dok mu šapućete na uvo, dok oko vas ima drugih ljudi.

Nedostajao si mi

Kratke fraze koje vas oboje podsjećaju na to koliko ste i dalje zaljubljeni mogu vam pomoći da izrazite svoja osjećanja bez pompeznih velikih riječi (ne kažemo da treba da ih zaboravite).

Hvala ti

Mala zahvalnost, iako je u pitanju glupost, čini mnogo. I to svakako utiče na spavaću sobu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije