Ljubav i seks

10 stvari koje bi muškarci voljeli da žene znaju u seksu

10 stvari koje bi muškarci voljeli da žene znaju u seksu
Foto: Ilustracija | 10 stvari koje bi muškarci voljeli da žene znaju u seksu

Muškarcima bi bilo draže da žene otvoreno kažu što žele i vole u seksu, a ne da moraju nagađati, da češće iniciraju seks, ali i da se ne opterećuju svojim izgledom.

 

  1. I muškarcima je seks način izražavanja ljubavi i bliskosti, a u dužim vezama često zamjenjuje i same riječi "volim te".
  2. Ako ona odbije seks, muškarac se osjeća potpuno odbijen, zbog čega treba pažljivo birati riječi u takvim situacijama.
  3. Seksualni sistem muškaraca je jednostavan, dok je onaj žene kompliciran i puno je lakše ugoditi ako ona kaže što točno želi umjesto da očekuje "čitanje misli".
  4. Samo zato što žele isprobati nove stvari u seksu, to ne znači da im partnerka više nije "napeta" već žude za raznolikošću i ostvarenjem fantazija.
  5. Muškarci su vizualna stvorenja i preko 90 odsto njih uživa u pornografiji. Takav način seksualnog užitka ne povezuju s partnericom ili ljubavlju koju osjećaju prema njoj.
  6. Žene previše brinu oko izgleda svog tijela, a što se više opterećuju to više i muške pažnje privlače na to.
  7. Ne postoji ništa više seksi od žene koja zrači samopouzdanjem, pa razuvjeravanje žene da nije tako lijepa ili poželjna nije seksi.
  8. Muškarci žele redovan seks i žele znati tačan razlog zbog kojeg on nije moguć. Ako je riječ samo o fazi ili određenom uzroku toga, žele čuti da će se situacija promijeniti.
  9. Pasivnost u seksu većina muškaraca tumači kao nezainteresiranost te uvijek preferiraju aktivnu ljubavnicu od one pasivne.
  10. Otkrivanje fantazija žene za muškarce nije sramotno, već uzbudljiv način da dožive partnerku u drugom smislu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije