Ljubav i seks

12 stvari koji će vas izliječiti i od najgoreg raskida

12 stvari koji će vas izliječiti i od najgoreg raskida
12 stvari koji će vas izliječiti i od najgoreg raskida

Znamo koliko su raskidi gadni i da sigurno jedan period nećete željeti da budete u kontaktu sa muškim bićima! Međutim, mi znamo i kako da vas izliječimo od raskida! Pratite samo naših 12 savjeta!

Proživite sva osjećanja

Možda ste do sada vjerovale da treba da glumite hrabre, jake i da ne dozvolite da vas osjećanja i suze savladaju, ali to zapravo nije tako! Pokažite sva osjećaja i raspoloženja kako bi ona konačno nestala, a vi nastavili dalje! Ukoliko ih uporno skupljate u sebe, u nekom trenutku će morati da izađu! Zato dozvolite sebi da plačete, žalite, krivite sebe, krivite njega...I sve ostalo što vam u tom trrenutku padne na pamet ili naiđe!

Dajte sebi krajnji rok za tugu

Da budemo iskrene, sve na ovome svijetu ima svoj rok trajanja, pa i tuga za bivšim momkom! Recite svojim prijateljima da vam daju podršku, da vam pomognu razgovorima ili izlascima da se što prije oporavite i nastavite dalje! Odredite neki datum do kojeg vam je “dozvoljeno” da patite i budete depresivne!

Izbacite ga sa svih društvenih mreža

Da, znamo da vas i dalje zanima šta lajkuje, objavljuje na društvenim mrežama, ali ukoliko želite da ga izbrišite iz realnog, moraćete to da učinite i iz virtuelnog! Opcije Hide ili Unfolow su idealne da sakrijete sve trenutne objave vašeg bivšeg momka, ako još uvijek niste spremne da ga uklonite sa na primjer Fejsbuka!

Napravite listu stvari za budućnost

Ne mislimo na one dosadne TO DO liste, koje zapravo nikada nećete ispuniti i koje će kupiti prašinu na vašem radnom stolu! Jednostavno, zapišite u svoj dnevnik, svesku stvari koje želite da vam se dese u budućnosti, a mislite da imate šanse da utičite na njih! Na primjer: Prihvatiti poziv na piće slatkog komšije/ kolege; Konačno posjetiti Barselonu; Promijeniti boju kose!

Kupite novu posteljinu

Složićete se da je pravi emocionalni terorizam da spavate u posetljini koja još uvijek misiše njega! Zato, predlažemo da nabavite novu koja i ne podsjeća na prethodnu u kojoj ste proveli divne trenutke sa osobom koja vam je slomila srce!

Preuredite svoju sobu

Pomjerite krevet na drugi kraj sobe, promijenite ramove za slike, kupite mirišljive svjeće, unesite cveće, a što je najvažnije - pomjerite sve stvari koje vas podsjećaju na njega i zajedničke trenutke!

Kupite sebi novi seksi donji veš

Najbolji način da se ponovo osjetite poželjnom i seksi je da častite sebe najseksepilnijim vešom (iako ste trenutno jedina osoba koja će da vas vidi u tome). Podignite sebi samopouzdanje i raspoloženje najfinijim i najlepšim donjim vešom i razmišljajte koliko je bivši dragi na gubitku!

Promijenite nešto na sebi

Sada je pravo vrijeme da skratite kosu, promijenite boju ili bilo šta drugo da uradite što će vas oraspoložiti i bar nra kratko skrenuti misli od raskida! Velike promjene kreću sitnim koracima, zato slobodno pronađite utjehu u frizerskom salonu!

Spremite kolekciju filmova / serija  za one noće kada vas uhvati nostalgija

Najbolja drugarica je naravno i najbolje utjeha! Ali, šta da radite u večerima kada vam njene riječi utjehe nisu na raspolaganju? Komedije ili serije su idealna trenutna zamjena za drugaricu! Spremite filmove koji će vas nasmijati do suza ili serije koje će vam skrenuti misli, zaustaviti suze i naravno spriječiti da mu pošaljete poruku!

Sjetite se koju ste to stvar željeli da uradite, a niste imali vremena ili hrabrosti za to!

Zato je sada pravi trenutak da ispunite sebi davnu želju i uradite ono za šta ste mislili da nikada nećete moći. Tetovaža, pirsing, solo putovanje, bandži džamp... Malo adrenalina nije na odmet naročito u periodu kada pokušavate da ga izbacite iz glave!

Kupite nove cipele

Ne moramo posebno da objašnjavamo zašto je ŠOPING lijek za sve!

Izađite sa nekim za koga ste oduvjek mislile da je HOT

U novim cipelama, seksi vešu, novoj frizuru izađeite sa momkom za kojeg ste oduvjek mislile da je dobro parče, ali niste imale prilike da izađete sa njim jer ste bile zauzete! Sada je pravo vrijeme da ispunite sebi tu želju! Iako možda neće biti ništa osim pića i par razmjenjenih rečenica, važno je da ste vi krenule dalje! Da ne spominjeno da je vrlo moguće da vas bivši vidi u to društvu i poželi nazad...Ali i ko zna, možda baš od takvog dejta ispadne jedna sjajana romansa!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije