Ljubav i seks

15 stvari koje muškarci vole u krevetu

15 stvari koje muškarci vole u krevetu
15 stvari koje muškarci vole u krevetu

Kako biste saznali šta je muškarcima važno tokom seksa i u čemu najviše uživaju, upoznajte se sa njihovim tajnim željama. Potom odlučite da li ćete im neku do njih i ispuniti.

Put do seksualnog užitka vodi preko upoznavanja njegovih želja u krevetu.

Seks preko telefona

Možda zvuči otrcano, ali muškarci će se teško odupreti svom životinjskom nagonu ako ih u kasno doba pozovete i započnete seks preko telefona. Prema riječima jednog čitaoca sajta "Ivilidž" najbolje je da tokom razgovora  žena postavlja pitanja, a da muškarac odgovara na njih.

Samodržeće čarape i halteri

Jedan od muških prijedloga ženama je da stave haltere ispod gaćica jer ih izluđuje to kada one ostanu samo u njima i samodržečim čarapama.

Intimna frizura

Većina muškaraca zapravo voli kada je intimno područje kod žena glatko i bez dlačica. Da mogu, upravo bi vam to i sami rekli.

Striptiz

Skidanje ili mali striptiz uvijek će ga baciti na koljena, posebno ako sve vrijeme sa njim održavate kontakt očima i polako mu pokazujete što ga uskoro očekuje.

Recite šta želite

Muškarcima će biti mnogo lakše ako im u krevetu direktno kažete šta želite i šta volite. Nemojte da ćutite ili da dajete zbunjujuće znakove.

Iznenađenje

Da li postoji nešto bolje od seksi iznenađenja? Oko njih ne morate čak ni da se posebno trudite. Dovoljno je da ga dočekate u seksi donjem vešu i potpuno ćete ga osvojiti.

Istražujte

I muškarci znaju da budu ćutljivi pa sami proverite kako vaš partner reaguje na određene stimulanse. Tako ćete saznati šta mu se sviđa.

Pokažite mu šta želite

Ako ste nesigurni i stidljivi, ne morate mu kažete šta vas uzbuđuje, nego mu sami pokažite ili uzmite njegove ruke i vodite ih po telu.

Multitasking

Kao što žene vole istovremenu stimulaciju na više mesta, i  muškarci uživaju da ih partnerke stimulišu na razne načine.  Žene su većinom orijentisane na penis, ali muškarci vole da dodirujete i ostale intimne dijelove tijela, ovo posebno važi  kod oralnog seksa ili "ručnog rada".

Briga o veličini

Dok se žene brinu o celulitu i debljini, muškarci se pitaju šta  žene misle o njihovim penisima. Zato iskoristite razgovor u krevetu i recite mu šta mislite. To će mu podići samopouzdanje i seks sa njim će biti još bolji.

Poza 69

Ako ste novi u isprobavanju ove poze, budite na vrhu jer će on tada imati slobodne ruke i pružiće vam potpuno zadovoljstvo.

Dominacija

Muškarci vole osećaj moći pa ih ponekad pustite da dominiraju i rade sa vama šta žele (dokle god poštuju vaše granice).

Oprezno sa kritikama

Ako niste zadovoljne seksom, to trebate da kažete, ali sa dobrim argumentima, tako da muškarcu bude jasno u čemu je problem. Ostavite li ga bez konkretnog objašnjenja, ostaće zbunjen i neće se osjećati prijatno kada sljedeći put budete imali seks.

Jastuci

Ovdje se ne radi o dječjoj tuči  jastucima, već o tome da jastuci mogu da vam pomognu da neke poze budu produktivnije. On će penetrirati pod drugačijim uglom i oboje ćete doživeti nova iskustva u krevetu.

Veži me nježno

Da li se osjećate nelagodno pri pomisli da ćete vezanih biti sputani tokom seksa na određeni način i da nećete imati stvari pod kontrolom?  Za početak vežite samo jednu ruku za krevet pa osluškujte svoje tijelo i misli. Muškarce jako uzbuđuje pomisao da imaju sve pod kontrolom i da su dominantni. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije