Ljubav i seks

20 najljepših poljubaca na svijetu

20 najljepših poljubaca na svijetu
20 najljepših poljubaca na svijetu
Blic

Poljubac ne košta ništa, a još nije izmišljen bolji način za izražavanje ljubavi. Zato se ljubite do mile volje, strastveno, nježno, meko, lako, od jutra do večeri, kad sija sunce, pada kiša ili vije snijeg. Potrudite se da to uvijek radite drugačije, da iznenadite i sebe i partnera. Ovo su neki od najčešćih i najljepših poljubaca koji postoje.

1. Na prvom sastanku

Ovo je prijateljski poljubac koji govori „baš mi se sviđaš" i „stvarno si ok". Obično se tako ljubimo na prvom sastanku. Ako hoćete što prije da završite u krevetu, poljubac u obraz začinite nježnim zagrljajem. Neka vaš poljubac sklizne niz njegov obraz.

2. U centru zbivanja je uho

Ovim poljupcem direktno govorite da želite seks. U centru zbivanja je njegovo uho. Lagano i nježno jezikom prelazite po ovoj erogenoj zoni. S vremena na vrijeme gricnite mu ušnu resicu i tako još više raspirite vatru strasti. U ovoj sočnoj igri samo je jedno važno, vaš partner poslije svega treba da sačuva sluh.

3. Na krilima leptira

Strast možete da raspalite i ako se ljubite trepavicama, a ne samo usnama. Lice približite njegovom toliko da dišete kao jedno, i trepćite, polako i nježno. Neka vaše trepavice poput leptirovih krila prelaze preko njegovih. Taj leptir s krilima od trepavica može da vas ljubi po cijelom tijelu.

4. Kako to rade Eskimi

Ako imate veći nos, ovdje ste na svom terenu. Jedan je od najsimpatičnijih poljubaca koji postoji i vrhunac prisnosti. Čela su vam priljubljena, a nosići spojeni. Idealan za hladne dane.

5. Poljubac u oko

U ovoj ljubavnoj igri ruke su te koje vode. One su putokaz vašim usnama. Obgrlite partnerovu glavu i nježno je nagnite na jednu stranu, a zatim lagano spustite usne na njegove zatvorene oči.

6. Ispod obrva

Ujutru, dok vaš partner još spava, poljubite ga najnježnije što možete ispod obrva. Možda ne previše strastven, ali veoma intiman gest.

7. Predigra za pamćenje

Ovo je vrhunac predigre, a naročito je uzbudljiv ako je neočekivan. Recimo, gledate film, a oboje u stvari mislite na nešto drugo. Pravi je trenutak da to dosadno veče dobije seksi epilog. Spontano ga uzmite za ruku i polako stavite njegov prst u svoja usta. Upotrijebite maštu i, naravno, jezik.

8. Bez rizika nema profita

Vrlo romantično, erotično i relaksirajuće. Možda vam na prvi pogled ne izgleda privlačno, jer Balkanci rijetko idu kod pedikira, ali ko ne reskira, ne profitira. Ljubite ga po nožnim prstima, a završite masažom stopala.

9. Majčinski poljubac

Ovo je poljubac utjehe. Možete da ga uputite svakome do koga vam je stalo ako hoćete da pokažete da ste pravi zaštitnik i da se brinete o njemu. Za tako nešto nema boljeg poljupca od poljupca u čelo.

10. Ledena strast

Napravite sladak eksperiment i stavite u usta komad leda. Ne zaboravite, on to ne smije da primijeti. Ljubite ga sve vrijeme držeći kockicu leda između jezika i usana dok se ne otopi. Ovo je jedna vrsta francuskog poljupca, ali mnogo erotičnija i senzualnija.

11. Francuski poljubac

Najpoznatiji poljubac na svijetu, koji su proslavili holivudski filmovi. Neki ga zovu još i poljubac duše, a sami Francuzi „engleski poljubac". U ovoj strastvenoj igri usana najvažniji je jezik. Ne moramo mnogo da objašnjavamo, vjerovatno vam je svima poznata ova tehnika.

12. Kao u „Devet i po nedjelja"

Prava prilika da oboje prezalogajite ako ste gladni. Mali komad voća, najbolje jagode, ananas ili mango, kao provjereno seksi voće, stavite između usana. Dok se ljubite neka svako gricka svoju stranu voćke. Kad se prepolovi, pustite da se sočni voćni nektar prospe po vašim usnama. Osjetićete se kao Kim Bejsinger i Miki Rurk u filmu „Devet i po nedjelja".

13. Pažnja, on je džentlmen

Nježno prislonite usne na njenu ruku i ovlaš je poljubite. Nekada je muškarac morao da podigne obrve i pogleda damu pravo u oči dok joj ljubi ruku. To je bio način da joj pokaže da je izuzetna.

14. Nek mu ostane „šljivica"

Ovaj strastveni poljubac podrazumijeva mnogo više od spojenih usana. Ljubite ga oko usana i meko ih grickajte. Nije poenta da poslije ovog poljupca vaš partner ostane u lokvi krvi, ali šarmerski ostavite trag da kada se povrati od uzbuđenja, zna da ste ga poljubili i da to nije bio samo san. Ovakav poljubac uglavnom je predigra za seks.

15. Mučite se malkice

Za ovaj poljubac usne prelijepite ljepljivom trakom. Ne dajte mu da je odlijepi, a taman kad ste pomislili da je odustao, pokušajte nešto da mu šapnete. Kad vas „oslobodi", recite mu da cio dan čuvate usne samo za njega i potom ga poljubite strastvenije nego ikad. Ako niste od onih koji bi se izložili svojevrsnoj depilaciji nausnica zarad ljubavi, pokušajte sve ovo bez trake i iskoristite dar za pantomimu i mimiku.

16. Ljubavno pismo

Pošaljite dragom, ili potencijalnom dragom, pregršt poljubaca u ljubavnom pismu. Namažite najvatreniji crveni karmin i izljubite papir koliko god puta hoćete, spakujte ga i pošaljite.

17. Kao usisivač

S vremena na vrijeme i u poljupcu treba da pokažete zube. Malo jače uvucite njegovu usnu u svoja usta. To može da bude veoma uzbudljivo. Ali, budite oprezni, da se uzdah zadovoljstva ne pretvori u bolni krik.

19. Virtualni poljubac

Ne viđate se čitav dan, jer ste oboje na poslu? Sva sreća pa je tehnologija i za to našla rješenje. Pošaljite mu na imejl simbol i zvuk poljupca.

20. Samo te gledam

Počnite nježnim, nježnim zagrljajima, pogledom u oči i šapatom da želite da ga ljubite. Pritisnite usta lagano na njegova, ali nemojte stvarno da ga ljubite, samo se milujte usnama. Pomičite usta kružnim pokretima i kada to najmanje očekuje, uputite mu sladak, iskren poljubac.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Izdvojeno
Najčitanije