Ljubav i seks

5 osobina žena za kojima muškarci uzdišu

5 osobina žena za kojima muškarci uzdišu
5 osobina žena za kojima muškarci uzdišu

One nemaju potrebu da glume da su nešto što nisu, niti da impresioniraju ljude jeftinom samohvalom.

Samopouzdanje je velika stvar – ako ga imate, može vam otvoriti sva vrata, a ako ga nemate, može zatvoriti i ona koja su bila otvorena!

Žene s velikim samopouzdanjem su uspješnije u poslu, ali i u ljubavi.

1. Ne pitaju se da li se sviđaju muškarcu: Dok se nesigurne žene pitaju da li će njihov autfit biti dovoljno dobar za muškarca i hoće li biti dovoljno zanimljive, žene sa samopouzdanjem uopšte ne razmišljaju na taj način.

One se ne pitaju da li će se svidjeti muškarcu – one očekuju da će mu se sigurno svidjeti i prvenstveno razmišljaju da li se on svidjeti njima.

2. Jasno im je zbog čega je došlo do raskida: Dok se žene bez samopouzdanja nakon raskida veze pitaju gdje su pogriješile, žene koje su sigurne u sebe znaju da veze pucaju i ne žive u prošlosti.

3. Imaju granice: Znaju šta žele, znaju šta ne žele i ne plešu kako muškarac svira, nego upravo onako kako se njima pleše.

4. Vjeruju u sebe: I ne planiraju da se predomisle ili žrtvuju svoja uvjerenja samo da bi dobile muškarca.

5. Ne hvale se: Žene pune samopouzdanja nemaju potrebu da glume da su nešto što nisu, niti da impresioniraju ljude jeftinom samohvalom. One su same sebi dovoljne i od muškarca očekuju da prepozna njihove kvalitete, bez da mu ih one guraju pod nos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije