Ljubav i seks

5 situacija u kojima je ljubomora itekako opravdana

5 situacija u kojima je ljubomora itekako opravdana
5 situacija u kojima je ljubomora itekako opravdana

Ljubomora u većini slučajeva ima negativnu konotaciju, a upravo se zbog toga žene često boje pokazati da im nešto smeta.

Naravno, sasvim je glupo imati ljubomorne ispade zbog sitnica, ali u ovim je situacijama ona itekako opravdana:

Kad više cijeni mišljenje svoje majke

Neki muškarci smatraju mišljenje svoje majke jedinim važnim mišljenjem, a ako si u vezi s takvim, imaš apsolutno pravo na ljubomoru. Ako ti je stalo do frajera, želiš da cijeni i tvoje mišljenje, pa je činjenica da više vjeruje njoj nego tebi pomalo poražavajuća.

Kad je vani baš svaki vikend

U potpunosti podržavamo razdvajanje parova i odvojene izlaske, ali ako je vaš partner zauzet partijanjem (bez tebe) baš svaki vikend, definitivno imate pravo na ljubomoru, čak i na ljutnju.

Kad se druži s bivšom

Čak i ako su davno bili zajedno i već su neko vrijeme prijatelji, bivša djevojka je uvijek bivša djevojka, a ako često provodi vrijeme s njom, sasvim je normalno da ti to zasmeta.

Kad je popularan na društvenim mrežama

Ako se ispod svake njegove objave na društvenim mrežama stvori nekoliko djevojaka koje ga pokušavaju šarmirati komentarima, tvoja ljubomora nije neutemeljena. Naravno, on nije kriv što mu se one javljaju ali opet, vjerojatno mu iteako paše što je popularan.

Kad nisi prioritet

Zaposleni muškarci su uvijek privlačni, ali ako je njegov cijeli dan prepun obaveza i ako se moraš boriti da bi se ubacila u njegov natrpan raspored, sasvim je normalno da ćeš biti ljubomorna na sve ljude koji ga mogu vidjeti tada kad ti ne možeš.

(NN, index)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije