Ljubav i seks

7 situacija u kojima „Volim te“ nije dovoljno

7 situacija u kojima „Volim te“ nije dovoljno
7 situacija u kojima „Volim te“ nije dovoljno

Iako žene vole kada im voljeni muškarci iskazuju ljubav, postoje situacije u kojima te dvije riječi jednostavno neće spasiti vašu vezu potpunog kraha.

Ako se prepoznate u slijedećim stavkama, imajte na umu da vas iskazivanje ljubavi neće izbaviti iz situacije:

Ako ste imali aferu

Sasvim je normalno da ćete primjećivati i druge lijepe i zgodne devojke, ali je sasvim drugo ako to preraste u aferu i nevjeru. Ako ste sinoć bili s drugom devojkom, jedno „Volim te“ vašoj djevojci neće previše značiti.

Kada dopustite da vas ljubomora savlada

Ljubomora je izraz sebičnosti i nesigurnosti, koji može da pokvari vašu idilu sa partnerom. Mala doza ljubomore je seksi, ali sve više od toga će narušiti vašu vezu i izazvati negodovanje partnera, a u tim trenucima ni iskaz ljubavi vam neće pomoći.

Kada postanete nasilni

Nema opravdanja za fizičko zlostavljanje partnera. Izgovaranje jednostavnog „volim te“ nije dovoljno i ne opravdava upotrebu nasilja. Kada dođe do svađe ne dozvolite da vas bijes ne obuzme, već zatvorite oči, dišite duboko i pokušajte da se smirite.

Kada iscrpite sve mogućnosti za spašavanje veze

Kada se trudite svim silama da prevaziđete sve probleme i poteškoće u vezi, a ipak ne uspjevate, imajte na umu da je uvijek najbolje da budete iskreni i popričate sa partnerom. Bez obzira šta radite ili govorite, osoba sa kojom ste u vezi možda ne ulaže iste napore u pogledu zajedničke budućnosti.

Kada se zaljubite u nekog drugog

Ako ste se zaljubili u drugu devojku, to znači da stvari u vašoj vezi ne funkcionišu najbolje i da bez obzira na pravi razlog i okolnosti pod kojim ste se zaljubili u drugu osobu, jedno volim te ne može biti iskupljenje. U ovoj situaciji je najbolje da krenete dalje i poslušate svoje srce.

Kada potpuno izgubite kontrolu

Biti samouvjeren muškarac znači biti najbolja verzija sebe u fizičkom, mentalnom i emocionalnom smislu.

To znači držati kontrolu u svakom segmentu života, uključujući i vezu. Kada ste u vezi, često se opustite i izgubite kontrolu i zapustite se. To ne znači da ste se ugojili, već da ste izgubili motivaciju i zaboravili koliko ste bili seksi kada ste sreli svoju sadašnju djevojku prvi put. U ovim situacijama, „Volim te“ neće opravdati vaše ponašanje. Morate svakog dana da radite na sebi u svakom smislu.

Kada odustanete od seksualnog života

Seks nije najvažnija stvar u vezi, ali je izuzetno važan. Manjak seksa je uglavnom prečica do različitih problema koji mogu dovesti do prekida. Zdrav i aktivan seksualni život je komponenta koja svakoj vezi daje kvalitet. Iskazivanje ljubavi neće spasiti vašu vezu ukoliko nemate zdrav i redovan seksualni život.

(NN, Men's Health)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije