Ljubav i seks

Budite srećni: 8 stvari koje bi vaš partner volio da znate

Budite srećni: 8 stvari koje bi vaš partner volio da znate
Budite srećni: 8 stvari koje bi vaš partner volio da znate

Svakodnevna žurba, navika, manjak inspiracije, neprijatnost - to su samo neki od faktora koji nas spriječavaju da podjelimo svoje emocije i poštovanje prema osobi koju volimo...

Ipak, u dugim i značajnim vezama, mnoge stvari i ne moraju da se kažu. To su neke stvari koje se „podrazumijevaju“, ali prosto se nikada ne sjetimo da naš partner to misli i da nas toliko voli.

Pogledajte kojih osam stvari vaša ljubav želi da znate...

Uvijek ste u njegovom srcu

Reči „volim te“ ne mogu da pokažu dublje značenje. Iako je poruka koju šalju vrlo uvjerljiva, emocije i strast je daleko iza riječi. Izražavanje osjećanja ni nimalo lako, ali nije ni potpuni prikaz onoga što je u partnerovoj glavi. Osjećanja mogu da budu zbunjujuća, promijenljiva, nejasna i ogromna... Svakakva - i negativna i pozitivna, ali ona koja je u njegovom srcu, to je pravo osjećanje - ogromna ljubav za vas.

Ovo vaš partner želi da vi znate, čak i kada se posvađate ili kada ste ljuti na njega iz bilo kog razloga, jer se te svađe i rasprave upravo dešava zbog toga što oboje brinete.

Žele da uvijek budu na prvom mjestu

Život nam dolazi sa mnogo varijacija i listom stvari koje moramo da uradimo. Morate izdvajati vrijeme za mnoge ljude: djecu, roditelje, rođake i prijatelje. Tada morate pravilno da organizujete vrijeme, pažnju i zabrinutost između ljudi koji vam znače, vas samih, posla i svakodnevnih poslova. Vaš partner ne želi samo da se uklopi u vašu svakodnevnu rutinu. On je vaš dragi i želi to i da vidi.

Iako on razumije svaki vaš izbor, on bi u stvari volio da bude i najvažnija osoba u vašem životu, iako vam to nikada neće reći.

Vi ste njemu na prvom mjestu

Vi ste prva osoba na koju pomisli kada mu treba pomoć, jedina koju želi da čini srećnom, kojoj trči, raduje se uspjehu, koja može da ga nasmije i kad je najtužniji... Njegova bolja polovina. Vi ste mu sve ovo nabrojano jer on za vas misli da ste savršeni. Voljenje vas znači voljenje načina na koji izgledate i na koji radite sve. Da, svako ima svojih problema, ali u njegovim očima ste savršeni sa svim svojim manama... Zato vas i voli i stavlja uvijek na prvo mjesto. Vi ste njegov šampion!

Činite ga potpunim

Život vašeg partnera nije bio toliko potpun prij e nego što je upoznao vas. Unijel  ste mu u život više sreće, zadovoljstva, uzbuđenja i sve zaokruženo - učinili ste ga kompletnim. Vas dvoje ste tim i nikada ne biste bili toliko snažni i uspješni da ste sami.

Činite ga boljom osobom

Sve veze bi trebalo da vas podstaknu da rastete na ličnom nivou. Voljenje partnera vam pomaže da postanete bolja verzija sebe. Jednostavna činjenica da vjerujete u njega i bodrite ga, ga inspiriše da radi sve mnogo brže i bolje. Ne želi nikako da vas iznevijeri i zato sve radi sa toliko truda.

Treba mu vaša zahvalnost

Vi ste njemu na prvom mjestu, sećate se? Zato se vaše mišljenje o partneru i vašoj vezi mnogo cijeni. Zahvaliti mu se i za najmanju stvar koju uradi za vas će ga držati motivisanim. Kritike su uvijek demorališuće, dok je za pohvalu dokazano da daje bolje rezultate.

Vjeruje u vas

Vi ste prva osoba koju vaš partner zove u pomoć zato što je nivo povjerenja u vas kompletan i na visokom nivou. Vjeruje u vašu odluku, podršku, vjernost i vaša osjećanja koja osjećate prema njemu. Vi ste za njega jedina osoba koja može da mu promijeni život na bolje i zato i stoji i voli vas.

Unijeli ste svjetlost u njegov život

Izlasci i zalasci sunca izgledaju šarmantnije od kad ste došli u njegov život. Jutra su lakša i vedrija, a večeri tolije, praznici su bolji. Popunili ste njegovo srce, učinili da se osjeća potpunim i pomogli mu da postane bolja osoba. Da, osvjetljavate njegov život iz dana u dan i to na sasvim jednostavan način - samo svojim prisustvom, lijepim riječima i milim osmjesima. Iako većina „ljubavi našeg života“ neće reći otvoreno ovakve stvari, zapamtite da se oni zaista ovako osjećaju i da bi htjeli da ovo vi znate.

(NN, zenskimagazin.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije