Ljubav i seks

Skočio u rijeku punu krokodila da impresionira djevojku

Skočio u rijeku punu krokodila da impresionira djevojku
Skočio u rijeku punu krokodila da impresionira djevojku

Kako impresionirati djevojku? Neki će muškarci doista učiniti sve i svašta, a da bi impresionirali djevojku,pogotovo ako ih te djevojke izazovu nakon desetak čašica vina, a upravo jednu priličnu glupost učinio je i osamnaestogodišnji Li Depju.

Naime, on je uplivao u rijeku punu krokodila i izgubio.

Izgubio je dvije stvari – borbu s krokodilom, a što je logično te djevojku koju je želio impresionirati, a što je pomalo otužno.

Sve se to događalo za vrijeme njegovog boravka u hostelu Innisfail kada je naišao na dvadestčetverogodišnju  Sofe Paterson iz Engleske koja mu je zaista zapela za oko. Sve se počelo komplikovati nakon desete čašice vina i nakon što se krenuo hvaliti da može bez problema preplivati obližnju rijeku Džonstoun.

A da bi impresionirao Sofi, te bio čovjek od dijela, a ne riječi krenuo je preplivati rijeku. I to mu uopšte nije bio pametan potez.

Nekoliko dana nakon ovog junačkog poduhvata, a za vrijeme oporavka u obližnjoj bolnici Kairns, izjavio je da je rijeku mogao preplivati bez ikakvih problema, te da je on lokalni dečko, a lokalne ljude krokodili manje napadaju nego turiste i bekpekere. Ipak, napravio je očiglednu taktičku pogrešku (vjerovao je onome što tvrdi) jer ga je već nakon samog ulaska u vodu uhvatio prvi krokodil na kojeg je naišao.

A što je bilo s djevojkom?

Uspio je izaći s njom u kino (a što je loš odabir za prvi dejt). Izgleda da je to bilo sve. Napad krokodila je očigledno bio uzaludan.

Dobar dečko kakav je, nije požalio za učinjenim, iako ga cijela Australija zbog toga smatra najglupljim čovjekom na svijetu. Zamolio je da se krokodila ne ubija, a nadamo se i da je naučio lekciju.

(gentleman.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije