Ljubav i seks

Greške zbog kojih muškarac dobija etiketu lošeg ljubavnika

Greške zbog kojih muškarac dobija etiketu lošeg ljubavnika
Foto: Ilustracija | Greške zbog kojih muškarac dobija etiketu lošeg ljubavnika

Postoji onaj tip muškarca koji misli da zna sve tajne koje krije spavaća soba, pa sebe smatra vrhunskim ljubavnikom, ali istina je ipak malo drugačija.

Ovo su 4 greške koje muškarac pravi u krevetu:

Sveznajući maher

Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera jeste činjenica da ih ne slušaju i rade po svom, a isti problem događa se i u krevetu.

Stručnjaci navode kako muškarci imaju prevelik ego u najvećem broju slučajeva, pa tako i detalje vezane za intiman odnos uzimaju zdravo za gotovo, prenosi "Telegraf.rs".

Kako u svakodnevnim situacijama tako i u krevetu vlada njihovo veliko sveznajuće "ja", pa najčešće svaki pokušaj razgovora o detaljima seksa završava sa dobro poznatom rečenicom: "Ja to znam bolje od tebe".

Nedostatak predigre

Žene žele predigru, i to je tako. Trenuci maženja i obasipanja poljupcima visoko su na listi prioriteta svih žena koje predigru smatraju jednako važnom kao i sam ljubavni čin.

Međutim, muškarci taj podatak često zanemaruju, oni to vole brzo i bez uvertire što ženama često ne odgovara.

Loša higijena

Prizori znojavih muških tijela rado su viđeni, ali samo na filmu, jer žene ipak u krevetu vole mirisno i njegovano tijelo muškarca.

Ćuti i radi

Ćutanje u krevetu jači pol rado praktikuje, ali ženama to nikako ne odgovara.

Zato je vrijeme da svoje duboke seksi glasove u krevetu jači pol koristi sa jednakim žarom kao i prilikom navijanja, jer je i to dodatni afrodizijak za njihove partnerke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije