Ljubav i seks

Imali seks u parku pred djecom, ljubavnika išamarao jedan od ljutih očeva

Imali seks u parku pred djecom, ljubavnika išamarao jedan od ljutih očeva
Foto: Screenshot | Imali seks u parku pred djecom, ljubavnika išamarao jedan od ljutih očeva

Očajni roditelji koji su na igralištu u glavnom gradskom parku bili s djecom i vidjeli par u seksualnom zanosu zvali su policiju nekoliko puta, ali bez uspjeha.

Jedan od očeva više nije mogao da čeka da par završi pa je došao do njih i sam se pobrinuo za kraj. Cijeli događaj je snimala jedna od mama.

A par se nimalo nije trudio sakriti od znatiželjnih pogleda. Jednostavno su se prepustili strastima i to ni manje ni više nego nasred najpopularnijeg parka u Lidsu.

Žena je ležala na leđima s nogama u vazduhu, a muškarac je bio na njoj sa spuštenim hlačama.

Jedna od mama koja je sve ovo snimila nazvala je policiju.

"Prije pola sata sam prijavila par koji se seksa u parku prepunom djece koja igraju kriket. Još uvijek su tamo i seksaju se, a policije još uvijek nema", snimila je žena telefonski razgovor s policijom.

Jedan od očeva je doviknuo sa strane: 'Ovo je sad peti put da vas zovemo.'

Iz policije su obećali da će poslati jedinicu što prije u park na intervenciju. Ali, jednom ocu je već bilo dosta i nije više želio da čeka.

Dotrčao je do ljubavnika kako bi ih razdvojio, a polugolog muškarca je udario posred lica. Tako je napokon prekinuo "bludničenje".

Iz policije su saopštili da su prvi poziv primili u 13:55 sati ali na mjesto događaja su došli tek u 14:41 sat, kada je par već otišao.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije