Ljubav i seks

Ivan Gavrilović: Seks sa kćerkom Slobe Miloševića je trajao satima

Ivan Gavrilović: Seks sa kćerkom Slobe Miloševića je trajao satima
Ivan Gavrilović: Seks sa kćerkom Slobe Miloševića je trajao satima

Da je prošlost Ivana Gavrilovića bila burna, u to je javnost upućena odavno, a koliko i kako je volio Mariju Milošević, pjevač je odlučio da opiše u svojoj autobiografskoj knjizi, čije dijelove otkriva ekskluzivno za „Alo!“!

Između ostalog, Gavrilović pripovijeda o vođenju ljubavi s kćerkom nekadašnjeg predsjednika države pokojnog Slobodana Miloševića i predsjednice JUL-a Mirjane Marković!

Iako se trudio da ispadne džentlmen, citati koji slijede nedvosmisleno pokazuju da je njegova veza s Marijom bila veoma strastvena i da mu je ostala u lijepom sjećanju - barem kada je seks u pitanju!

- Uzeh je lagano u zagrljaj, počeh da je skidam i već onako zagrijani od sinoć i viskija, počesmo da vodimo ljubav. Bilo je dobro... baš dobro i trajalo je dugo. Baš ono što mi je trebalo i što već duže vrijeme nisam imao. Sve sam zaboravio, i ko je i šta je, samo smo se prepustili divljim mirisima i osjećajima koji su nas vodili u neku drugu dimenziju. Ko zna koliko je sati prošlo dok nismo stali da odmorimo malo. Sve je bilo tako mistično i pomalo zastrašujuće, ali je sav strah i tremu pobjeđivao taj nevjerovatni fluid koji nas je vukao jedno prema drugom - pripovijeda Gavrilović, kome nije bilo svejedno što je njegova izabranica u tako bliskom srodstvu s najmoćnijim ljudima u zemlji.

- „I šta ćemo sad“, upitao sam je. „Kako misliš šta ćemo?“, odgovorila je. „Pa ti si, bre, kćerka predsjednika. Zar ne misliš da je malo opasno sve to?“, rekao sam joj. „Pa šta ima veze, svako ima pravo na svoj život. Zašto bi bilo, ako je nama lijepo“, rekla je i tu me je poklopila, ali sam nastavio: „Šta ćemo sa tvojim roditeljima? Nisam siguran da vole pjevače?“, opet sam postavio pitanje, ali je ona i na to imala odgovor: „Ja imam dosta godina da odlučujem o svom životu“, rekla je. Lagano se okrenuh na drugu stranu da zaspim dok me je ona dugo češkala i mazila, što me je uspavalo i utonuo sam u prelijepi duboki san - napisao je Gavrilović, koji ne krije da se zaljubio u Miloševićevu:

- Nije prošlo mnogo, već smo pobacali stvari i bili u tom beskrajnom plavetnilu pomiješani sa srebrnim pijeskom na dnu i, grleći me, samo je rekla: „Volim te“, na šta sam ja potvrdno odgovorio dok nas je mazio divan povjetarac. Dugo tog prvog dana nismo izašli iz vode kupajući se i vodeći beskrajno puta ljubav u uvalama koja su nam bile dodatni afrodizijak, da nismo imali pojma o vremenu i prostoru. Poslije večere smo legli odmah u krevet i zaspali kao male bebe.

Međutim, dobar seks i nježnost nisu bili dovoljni da bi ova veza uspjela, naime, Gavrilović tvrdi da su „određene državne strukture“ bile protiv Marijine veze s njim, zbog čega je zamalo ubijen, i to u Atini, gdje su s prijateljima otišli da se razonode.

- Budeći se lagano, vidim da Marije nema pored mene, što mi je bio prvi signal da se nešto dešava što nije normalno. Nije prošlo 10 minuta, u apartman je ušao jedan od onih žestokih momaka i rekao da se polako obučem i krenem s njim u drugi apartman. „Šta nije u redu?“, upitao sam ga. „Ništa, samo se obuci i kreni sa mnom“. „Ali, gdje je Marija?!“. „Ona je otišla s prijateljima na dva dana i neće biti tu“. Nisam imao izbora, krenuh da se oblačim. Odjednom se nađoh u nekom desetom apartmanu, gdje me je čovjek iz DB-a ostavio. Znao sam da ne može dobro da se završi - prepričavao je Ivan scenu koja će mu zauvijek ostati u pamćenju, a onda je opisao svoj bijeg iz hotela bez pasoša, koji mu nisu dali!

- U sekundi pomislih: ponijeću samo ranac i što prije bježi odavde. Dođoh do ivice žive ograde. Još jedan pogled unazad i odluka koja mi je promijenila život, ali sam ga spasao. Trčao sam kilometrima kroz maslinjake uz malo odmora kad god sam izgubio snagu. U glavi mi je bio cilj - da se udaljim od Atine i više se nikad ne vratim. Padalo je veče, a ja sam znao da moram negdje da se sakrijem i da prespavam noć, jer ništa od dokumenata nisam imao. Uđoh u poštu i u kabini počnem da pričam s kevom.

Nakon što je majci rekao da hoće da ga ubiju, zaputio se u crkvu.

- Pognute glave izađoh iz pošte gledajući gdje ima najbliža crkva da se pomolim u njoj, jer mi je baš trebao duhovni mir da bih se koliko-toliko smirio i nastavio sa ovim nenadanim putem kroz vrijeme i prostor koji mi se činio nestvarnim i nevjerovatnim, da sam ja baš taj tragičan glavni lik. Kroz suze sam molio gospoda da me sačuva i spase iz cijele ove situacije, jer nisam nikome želio zlo - napisala je zvijezda devedesetih u svojoj knjizi, a šta se dalje dešavalo, saznaćete kada štivo bude objavljeno!

Upoznavanje uz stiskavac!

Ivan i Marija upoznali su se u diskoteci, a evo kako:

- Sve je počelo te večeri kada sam već osjećao bol u grudima i nije mi se nigdje išlo, ali sam na kraju pristao bez nekog velikog opiranja. Unutra, polumrak, muzika gruva bez puno posjetilaca. Lagano uz ritam počinjem da plešem i da se opuštam uz pivo.

- E, al’ je dobra muzika i lijepo mirišeš. Šta je to?

- Organza. Moj omiljeni. Ajde živjeli!

Sa „hajnekenom“ u rukama, već polako pijani počesmo da se uvijamo jedno uz drugo.

- Prija mi miris tvog tijela.

- Pa i ti nisi loš - rekla mi je, a onda sam je kao tigar poljubio u vrat i polako počesmo da se ljubimo i lagano dotičemo tijela i erogene zone.

- Dobro je da je mračno ovdje, možemo da vodimo ljubav.

- Polako, mali, gdje si krenuo tom brzinom, iako ja isto volim dvjesta na sat.

I nastavismo se stiskati i baš dobro napaljeni ljuljamo u ritmu muzike. Trajalo je to dugo u noć, nismo znali ni kako se zovemo, a kao da smo već dugo zajedno. Poljubih je na rastanku tražeći telefon. Gurnu mi vizitku u džep i reče: „Čujemo se sutra“, a obećanje je ispunila - opisao je Ivan prve trenutke provedene s Marijom Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije