Ljubav i seks

Jarac voli izazove, Lav ne podleže izazovima tek tako

Jarac voli izazove, Lav ne podleže izazovima tek tako
Jarac voli izazove, Lav ne podleže izazovima tek tako

Saznajte koliko ste slabi pred iskušenjima i kako se snalazite u rizičnim situacijama.

Ovan

On se teško odupire izazovima, mada kada je posao u pitanju, uvjek je oprezan, uspijeva da nadvlada sebe i da sačeka povoljniju situaciju. U ljubavi je drugačija situacija, tu gotovo da i ne pokušava da se kontroliše, pošto je zaljubljive i energične prirode.

Bik

Vrlo dobro zna da se sačuva od lukavih iskušenja, jer uvjek sve radi sa sigurnošću i oprezom. Jedino kada može podleći izazovu je šarm neke osobe koja mu se dopadne na prvi pogled, mada se to ne dešava tako lako.

Blizanci

On se vrlo lako odupre bilo kom izazovu jer ga oni toliko i ne privlače. Barem je tako u ljubavi, jer nije tip koji će ulaziti u duboke i duge emotivne odnose pa će se radije povući.

Rak

Iskušenjima teško odolijeva jer je zaljubljive prirode, samim tim često je i nevjeran. Međutim kod ženskih pripadnica ovog znaka situacije je obrnuta, one su toliko odane i posvećene svom partneru da ni za šta na svijetu ne bi to rizikovale.

Lav

On ne podleže izazovima tek tako, previše drži do sebe da bi tako nešto dozvolio. U ljubavi koliko god se trudio da ostane isto takav, ipak mnogo lakše "pada" jer kada ga neko silno privuče svojim stavom i harizmom on ne može da se odupre svojim osjećanjima.

Djevica

Iako ne djeluje tako, Djevica je spremna na izazove, prije svega poslovne. Voli da unapred ima pripremljen "krizni plan" pa je nijedna situacija ne može iznenaditi.

Vaga

Potpuno smirena i staložena Vaga se ipak teško odupire iskušenjima. Iako je razumom racionalna, u praksi je situacija drugačija i koliko god znala da nešto nije dobro za nju ipak će ići za time.

Škorpija

Škorpija se ne bori sa izazovima, ona ih traži! Oni joj daju životni elan. Međutim ona ipak rizikuju sa opreznošću, jer je samokontrola i strast za životom čine trezvenom i racionalom pa nikada ne ulaze u određene situacije dok prvo ne procjeni kakve posljedice to može imati po nju.

Strijelac

Strijelac rizikuje na svakom polju i to bez granica. U poslu može upadati u rizične situacije do granice gubitka istog. Tek u poslednjem trenutku umije da zastane i porazmisli, mada i to ne uvjek. U ljubavi je slična situacija, iskušenjima teško odolijeva.

Jarac

Zvuči čudno, ali Jarac voli izazove, mada je i u takvim situacijama veoma oprezan. U ljubavi je stabilan, ali ako se pojavi neko ko će prodreti u njegovu dušu, bez obzira ako je već u nekoj emotivnoj vezi, tome neće moći da odoli.

Vodolija

Vodolija uvjek deluje smireno i potpuno nezainteresovano za sve, a zapravo sve što želi je dobar izazov, nešto što je vrijedno truda.

Ribe

Kod nje sve zavisi od trenutnog raspoloženja, kada ima elana spremna je na sve. Izazovi su tada uvjek dobrodošli, ali kada je melanholična tada je ništa ne zanima i ništa je ne pokreće. Jedina situacija kada će odoliti iskušenju, a da nema pozitivne energije jeste ukoliko je nesrećna u trenutnoj vezi, bez griže savjesti će se predati svom izazovu.

(Srbija danas)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije