Ljubav i seks

Kako koji tip žene prolazi kod muškaraca? U kojoj ste vi grupi?

Kako koji tip žene prolazi kod muškaraca? U kojoj ste vi grupi?
Foto: Ilustracija | Kako koji tip žene prolazi kod muškaraca? U kojoj ste vi grupi?

Romantične "djevojčice", muškarače, femme fatale, ortakinje - znate li gdje spadate i kako vas muškarci vide?

Vječita djevojčica

Svijet vidi kroz ružičaste naočare, šokira je hronika u novinama, svi su je uvijek mazili i pazili, tepa najmilijima, najveći problem u životu joj je što ju je ogovarala drugarica. "Sa ovakvom djevojkom je zabavno biti neko vrijeme. One vole žurke, nježne su i totalno neinformisane. Ako neko želi trofej-ženu, one su idealne. Samo... čim stvarni svijet probije u vezu, ona je nesnosna, razmažena i plačljiva..." Živan (32)

Fatalna žena

Samouvjerena, sposobna, ostvarena, zgodna i lijepa - ona je cijeli paket. Zna šta hoće, od koga hoće, a navikla je da na jedan njen pogled i pokret muškarci padaju na koljena. “Sa njima je teško. Morate joj biti ravni, inače će vas gaziti. Morate je držati zainteresovanom, inače će vas prevariti. A ne daj bože da se ugoji, ili ostane bez posla - postaće rospija i (najvjerovatnije) kriviti vas." Petar (27)

Muškarača

Ona se druži isključivo sa momcima, jer misli da su djevojke loše. Zna napamet sve epizode "Top Gear"-a, vozi motor, a "full" šminka joj se svodi na maskaru i labelo. "Bio sam sa ovakvom djevojkom, i bilo je sjajno. Iskrena je, otvorena, ne pretvara se. Sve sam mogao da joj kažem, zajedno samo zagledali ribe na ulici. To je djevojka bez mane, zato je ona mene šutnula." Boris (38)

Ortakinja

Ona je najbolja prijateljica, uvijek tu da sasluša i sve razumije. Čita iste knjige, voli iste filmove, i uvojek tješi svog prijatelja nakon raskida. "Bili smo najbolji prijatelji godinama, a onda je ona riješila da mi kaže da je zaljubljena u mene. Od tada smo zajedno. Oduvijek smo bili mi protiv svijeta, i to se nije promijenilo, ali sada imam svu njenu ljubav, toplinu i razumijevanje. Nijedna djevojka me nije bolje poznavala." Zoran (26)

Djevojka za žurke

Njen život se svodi na pripremanje za narednu žurku. Obožava izlaske, zna sve klubove, uvijek je spremna i puna energije. "Ako smuvaš djevojku na žurci, ona je uglavnom samo za to - za žurke. I kad nemaš koga, vodi nju u izlazak, garantuje dobar provod. Ali nije za vezu. Ko želi da mu se veza svodi na žurke?" Predrag (29)

Teška za održavanje

Najnovija odjeća, najbolja šminka, najskuplji tretmani, zahtijeva potpunu pažnju, ljubav i razumijevanje kakvo je dostupno samo bogovima. "Ma, sve je super do prve svađe. A onda bude -Ti mene ne voliš- i u stanju je da se duri dok ne padnem na koljena u suzama. Ako nije u svakom trenutku potpuno zadovoljna vezom, ja sam za sve kriv, i pijreti da će me šutnuti. Ali, kad je sve u redu, veza sa njom je kao boravak u raju..." Marjan (34)

Domaćica

Ona ume da kuva, voli da pere sudove, peglanje joj je način meditacije, a jedini cilj u životu - da se uda i bude dobra majka i supruga. "Kad ti kažu da je vrijeme da se ženiš, a ti nisi u vezi, ovakvu tražiš. Ona će da se prilagodi svakom kalupu, tvoja majka će da je obožava, a djecu će lijepo da vaspitava. Samo... ja mislim da je vrijeme takvih žena prošlo. Mora da ima još neku dimenziju ličnosti, inače će biti samo to - domaćica." Goran (31)

BINGO

Ona je savršena u svakom pogledu, ima sve kvalitete kojima si ikada mogao da se nadaš, ostvarenje snova. Za svakog muškarca ona je drugačija, ali kad nađe svoju "bingo" djevojku, on to zna, i čini sve da ona nikad ne ode. "Ova moja igra igrice na kompjuteru, frpujemo, ali ume da bude i prava dama kad je u pitanju neka poslovna večera. Ona je cijeli paket, i iskren da budem, ne znam šta bih uradio sa sobom da se njoj ikad nešto desi." Radovan (24)

(b92)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije