Ljubav i seks

Mala laž kojom ćete je odvući u krevet

Mala laž kojom ćete je odvući u krevet
Mala laž kojom ćete je odvući u krevet

Ako želite seks večeras, sasvim je OK da izgovorite ovu "bijelu" laž. Štaviše, smislio ju je stručnjak za seks!

Čak i kada ste u vezi sa nekim godinama, razgovor o seksu može da bude veoma neprijatna situacija, jer izlažete ranjivi dio sebe, pa tako mnogi parovi ne znaju šta bi njihov partner želio u krevetu.

Međutim, Kristen Mark, istraživač koji se bavi temom seksa na Univerzitetu u Kentakiju, ima sjajnu ideju kako da svojoj ljepšoj polovini iznesete svoju najprljaviju seksi ideju i da saznate šta je njoj podsvesno na pameti, prenosi menshealth.rs.

PAKLENA STRATEGIJA

Na primjer, recite joj kako ste sinoć imali najluđi san i da ste sanjali kako ste vas dvoje pokušali neku novu stvar u seksu (ovde treba da dodate bilo šta što potajno želite da isprobate).

Kada joj izložite ideju, sačekajte njenu reakciju. Ako bude zaprepašćena i prestravljena idejom o trojci, analnom seksu ili vezivanju, onda možete samo da se nasmijete i da sačekate bolji trenutak da iskreno porazgovarate sa njom o tome.

Ali ako vam kaže: "Dobro, zašto ne bismo probali?", onda vam je jasno da ste dobili džekpot.

Kada budete porazgovarali o istraživanju novih vidova seksa, vaša djevojka će se takođe otvoriti i priznati šta bi ona zapravo željela da probate.

Priznajemo da se radi o maloj laži, ali sve je to za dobrobit vaše veze, zar ne?

Kristen Mark otkriva da su parovi koji razgovaraju o seksu zadovoljniji svojim seksualnim životima, pa nakon što ste dobili ono što ste željeli, porazgovarajte s djevojkom iskreno i otvoreno o svojim željama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije