Ljubav i seks

Napokon otkriveno kakve žene najviše uživaju u intimnom činu

Napokon otkriveno kakve žene najviše uživaju u intimnom činu
Foto: N.N. | Napokon otkriveno kakve žene najviše uživaju u intimnom činu

Pogađate - one koje imaju najviše samopouzdanja!

Seksualna snaga

Prosječna žena do tridesetih je već vjerovatno promijenila nekoliko seksualnih partnera i upoznala se sa svojim svojim navikama i željama u krevetu. Znajući šta može najbolje da je zadovolji, lako komunicira o svojim potrebama i maštarijama i ne boji se da ih istraži tokom intimnih trenutaka. Isto tako, cijeni svoje ljubavne veštine i rado ih koristi.

Hemija

Nemajući više nerealna očekivanja od svog tijela, žena se i sama osejća privlačno i dobro u svojoj koži. A to, naravno, utiče i na njeno intimno samopouzdanje.

Komunikacija

Nakon godina čitanja o seksualnosti što kroz članke i erotsku prozu, ženama više nije neprijatno da otvoreno razgovaraju sa svojim partnerima o temama iz spavaće sobe. Od ispunjenja maštarija, do vraćanja seksualnih usluga, muško-ženska komunikacija nikada nije bolje funkcionisala, naravno, na obostrano zadovoljstvo.

Užitak

Seks za ženu u tridesetima više nije dokazivanje, već užitak. Imajući više iskustva s muškim mentalnim sklopom, žene lakše formiraju veze i lakše se opuštaju tokom odnosa. Što je duže par zajedno, bolje funkcioniše. A ako seksualni život zapadne u monotoniju, lakše je pokrenuti razgovor o tome i uvesti maštovite novotarije koje će vratiti zlatna vremena.

Privlačnost

Žene u svojim dvadesetima uglavnom zavode muškarce fizičkim izgledom. Međutim, kako vrijeme prolazi, dolaze profesionalni i lični uspjesi zbog kojih postaju privlačne u novom kontekstu. U tridesetima više ne moraju da igraju samo na kartu fizičke ljepote, već i intelekt i privlačenje ličnosti. Samosvjesnije i hrabrije, osjećaju se još zanimiljivije muškarcima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije