Ljubav i seks

Natjerala muža da imaju seks 365 dana u godini

Natjerala muža da imaju seks 365 dana u godini
Natjerala muža da imaju seks 365 dana u godini

Britanka koja je sa svojim suprugom dugo u braku i imaju troje dece, bila je nezadovoljna svojim fizičkim izgledom.

Poslije trećeg djeteta, konačno se usudila da se pogleda u ogledalo. Ono što je videla nije joj se dopalo, a da bi bila sigurna da je i dalje privlačna svom mužu, donjela je odluku da će imati seks sa njim 365 dana zaredom.

Nema pauze

Ona je odlučila da ima seks i tokom menstruacije, nije pravila pauzu ni jedan dan. Njena djeca bi imala više vremena jedni za druge, a ona i njen suprug su za to vrijeme bili posvećeni jedno drugom.

Slika o sebi joj je pravila veliki problem

Trebalo joj je vremena da prihvati svoje golo tijelo, a da pritom samoj sebi ne izgleda kao da je prekrivena debelim jorganom. Pitala se da li se njen suprug sjeća kada ju je vidio golu. Od tada je prošlo mnogo vremena.

Nije se više skrivala

Odlučila je da više ne isklučuje svjetlo kada ima seks sa svojim suprugom. Prestala je da krije svoje tijelo ize široke odjeće i odlučila je da se tuširaju zajedno. To joj je bilo veoma zabavno.

Efekat

U početku je osjećala da joj je seks dužnost. Kako su mjeseci prolazili, počela je da se opušta i da mnogo više uživa. što je više seksa imala, toga je više željela.

Rezultat

Seks koji je Britani imala sa suprugom 365 dana, nije se završio. Oni to i dalje rade, iako je godinu dana prošlo. Ona je zaključila da nikada nije bila srećnija nego što je danas.

Kako zbog svog tijela, tako i zbog odnosa koji ima sa suprugom i rado preporučuje parovima ovakav način funkcionisanja.

(Alo)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije