Ljubav i seks

Naučno potvrđeni načini da privučete muškarce

Naučno potvrđeni načini da privučete muškarce
Naučno potvrđeni načini da privučete muškarce

Konačno je i naučno potvrđeno, tokom nekoliko mjeseci istraživanja inekoliko medicinskih i socioloških studija otkriven je recept za privlačnost.

Obucite crvenu haljinu

Onu koja čami u tami vašeg ormana, obucite prvom prilikom kada poželite da osvojite muško srce, jer muškarci pokazuju veću prije svega seksualno zainteresovanost kada ugledaju ženu u crvenoj haljini, nego u haljini bilo koje druge boje.

Osmijehnite se

Američko udruženje psihologa dobilo je pozitivne rezultate studije koja je ispitivala koliko osmijeh utiče i stimuliše onaj dio mozga vašeg partnera, koji je povezan sa nagrađivanjem i pohvalama.

Nagradite ga zdravim smijehom

Smijeh je zaista najbolji lijek za sve, uključujući i ljubav, a kanadsko istraživanje kaže da muškarce privlače žene koje se smiju njihovim šalama, što ima logične postulate, ukoliko u obzir uzmemo činjenicu da je svaki čovjek „narcis“.

Visoko c

Muškarci su naročito osjetljivi na boju glasa kod žena, ali ukoliko imate piskavu boju glasa ili onaj merlinmonrovski šarm i zavodljivost u glasu, vi ste prava srećnica!

Vrckajte

Pokušajte na pijaci, a kad steknete vještinu pokažite svom muškarcu šta znate. One žene koje ravnomjerno prebacuju težinu sa kuka na kuk, njišu zadnjicom i imaju lagani korak prije će privući pažnju muškarcu, nego one koje to ne čine nikako, pa čak ni nevješto.

Zaboravite suze

One žene koje se lako rasplaču i čine to često u prisustvu svog muškarca nisu naročito privlačne. Romantične heroine i njihovu tragiku ostavite za veče sa prijateljicama, a vašem čovjeku priuštite onaj akcioni film, koji odavno želi da pogleda!

Duge ruke, a ne noge

Muškarci koji se izjašnjavaju kao ljubitelji visokih žena, zapravo na tim ženama vole više njihove duge ruke. Lijepe i definisane ženske ruke prava su umjetnost ako pitate muškarce.

Ne stidite se oblina

On sigurno neće primijetiti ta dva kilograma više zbog kojih insistirate da ugasi svjetlo, dok se svlačite. Muškarci više vole žene koje imaju normalnu tjelesnu težinu, nego mršavice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije