Ljubav i seks

Ovih 5 rečenica će izluditi svakog muškarca tokom seksa (FOTO)

Ovih 5 rečenica će izluditi svakog muškarca tokom seksa (FOTO)
Ovih 5 rečenica će izluditi svakog muškarca tokom seksa (FOTO)

Muškarci su izuzetno laki za upravljanje. To se nebrojeno puta pokazalo. Treba samo da mu pronađete slabu tačku, a na vama je drage dame da je pronađete i upravljate:

1. Imam iznenađenje za tebe kasnije

Kada malo dijete čuje reč iznenađenje ono se odmah oraspoloži. Tako i muškarci! Ove riječi u njihovom mozgu pale senzore za uzbuđenje, rekao je seks ekspert dr Ijan Kerner.

"On će odmah početi da razmišlja o svim stvarima sa kojim biste mogle da ga iznenadite, što započinje predigru satima prije nego što se vidite. A vi znate šta uzbuđuje vašeg muškarca", kazao je on.

2. Noćas ću se pobrinuti za tebe

Uzimanje i davanje su esencijalni u svakoj vezi, ali ponekad je veče totalnog davanja nevjerovatan način da zagrijete stvari. Ne samo da će se vaš partner osjetiti kao da ćete se pobrinuti za njegove potrebe, već je i to mali podsjetnik da ga i dalje smatrate seksipilnim da jedva čekate da provedete veče u ispunjavanju njegovih želja, rekao je dr Kerner.

3. Mirišeš nevjerovatno

Zvuči jednostavno, ali nagovještaj o tome da ga smatrate privlačnim je njemu sasvim dovoljan da se oraspoloži. Nije bitno o čemu se radi, muškarci smatraju izrazito privlačnim činjenicu da njihove žene obraćaju pažnju na specifične detalje na njima. Ukoliko mu date komplimet i izađete iz kuće i ponovite to za nekoliko sati, vi mu stavljate do znanja da i dalje mislite na njega, rekla je dr Alin Zoldbord, sertifikovana seks terapeutkinja iz Bostona. Nije važno da li nosi vaš omiljeni džemper ili ne, obraćanje pažnje na to šta radi muškarcima svakako veoma prija.

4. Ponesi večeras flašu vina

Šta god da je u pitanju, postoji razlog zašto je hrana toliko isprepletena sa seksom. O vinu da i ne govorimo. Postavljanjem opuštene atmosfere svake večeri vi pomažete oboma da se unaprijed relaksirate i sa uživanjem mislite na veče koje slijedi.

5. Potreban si mi, želim te

To su primarne rečenice koje podsjećaju muškarca na životinjsku privlačnost koju dijelite. Takođe, kratke fraze koje vas oboje podsjećaju na to koliko ste i dalje zaljubljeni mogu vam pomoći da izrazite svoja osjećanja bez pompeznih velikih riječi.

(N.N/Still.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije