Ljubav i seks

Pet 'čudnih' erogenih zona koje će razbuktati strasti

Pet 'čudnih' erogenih zona koje će razbuktati strasti
Pet 'čudnih' erogenih zona koje će razbuktati strasti

Vrat, unutrašnja strana bedara, stopala – sve su to dobro poznate erogene zone. Danas vam donosimo popis onih neočekivanih koje vam takođe mogu pomoću da doživite eksplozivno seksualno iskustvo sa svojim partnerom

1. Kosa

Sigurno već znate da je milovanje po kosi opuštajuće, a kada se kombinuje s ljubljenjem i maženjem postaje jako senzualno.

2. Čelo

Glava je prekrivena nervnim završecima koji 'pojačavaju' i najnježniji dodir. Lagani poljupci u čelo aktiviratće hormone poput dopamina i serotonina koji podstiču opuštanje i dobro raspoloženje.

3. Leđa

Svi volimo dobru masažu leđa, ali ona su i senzualna erogena zona. Slobodno ih malo 'gricnite', zaspite poljupcima i dodirima za maksimalan užitak tokom seksa.

4. Ključna kost

U velikoj blizini vrata, vjerovatno najpoznatije erogene zone, nalazi se ključna kost koja je izrazito osjetljiva zbog toga što (poput vrata) ima jako tanku kožu. Njeno lagano dodirivanje može biti početak uzbudljivog seksa.

5. Dlanovi

Većina ljudi ima dlanove osjetljive na lagani dodir. Prelazite prstima gore-dolje preko partnerovih dlanova ili ga zamolite da on isto napravi vama i uživajte u nevjerovatnom osjećaju koji će vas prožeti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije