Ljubav i seks

Pet igrica za razbijanje dosade u krevetu

Pet igrica za razbijanje dosade u krevetu
Pet igrica za razbijanje dosade u krevetu

Seksi igrice odlične su ne samo za poboljšanje seksualnog života i intime već i za rješavanje nekih uobičajenih problema među partnerima.

Mnogi parovi smatraju kako su seksi igrice odličan način za provesti vrijeme zajedno, osim toga idealne su za razbijanje dosade i monotonije u spavaćoj sobi.

Možda su upravo ove igrice lijek koji će vam pomoći da začinite vaš seksualni život, savjetuju na stranici askdanandjennifer.com.

1. Prvi susret

Ako ste upoznati sa seksom na jednu noć, onda vam je jasno uzbuđenje koje donosi jedan takav susret s posve novom osobom. Ako ste u potrazi za odličnim scenarijem za seksi igrice onda je prvi susret prava stvar za vas i moćan afrodizijak. Proživite jednu od vaših fantazija tako što ćete partnera/partnericu vidjeti u jednom sasvim drugačijem svjetlu. Izaberite neki kafić ili klub gdje ćete se sresti, pretvarajte se da se vidite prvi put, uživajte u igri, zavodite se, osjetite seksualnu napetost i učinite to negdje gdje niste nikad do sada onako kako niste nikad do sada. Ovo je idealna prilika da se pretvarate da ste neko drugi i da oživite neku maštariju koja vas pali.

2. Moć kontrole

Ovo je prava stvar za parove koji u spavaćoj sobi vole izmjenjivati dominaciju. Podesite alarm da zvoni svake tri minute i dogovorite se ko će prvi preuzeti dominaciju. Izmjenjujte s svake tri minute. Vidjet ćete koliko dugo možete biti pod kontrolom svog partnera. Ako volite submisiju i dominaciju u spavaćoj sobi ova igra će vam definitivno biti zanimljiva.

3. S povezom na očima

Povez za oči napravljen je za seks. U ovoj igri jedno od vas dvoje ima povez na očima čitavo vrijeme i leži na krevetu. Drugi napaljuje i to tako da onaj ko ima povez ne zna što može očekivati sljedeće. Dok igrate ovu igru oboje radite i na vašem uzajamnom povjerenju. Jedna od karakteristika ove igre je ta što se zasniva na iznenađenju i iščekivanju. Jedino pravilo je da onaj ko ima povez ne smije viriti.

4. Gospodar/Rob

Nije jedna od najoriginalnijih igara, ali to joj je osobina s razlogom. Odnos gospodar-rob obično se nalazi u BDSM scenarijima, ali blažu varijantu možete koristiti redovno u spavaćoj sobi. Dogovorite se ko će koju ulogu preuzeti i ponašajte se u skladu sa dogovorom. Vodite samo računa o tome da ako ste gospodar ne prijeđete granice već da se partner/partnerica u ovoj igri osjeća ugodno i da uživa.

5. Poker u skidanje

Viđali ste ovu u filmovima, TV emisijama i u filmovima za odrasle i to s razlogom - zabavno je! Zaigrajte poker u skidanje s partnerom/partnericom pa ćete vidjeti gdje vas to može odvesti, a možete malo izmijeniti i pravila igre pa se onaj ko gubi ne mora skidati već vam naprimjer može pružiti oralno zadovoljstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije