Ljubav i seks

Pet ženskih radnji koje svaki muškarac želi doživjeti u seksu

Pet ženskih radnji koje svaki muškarac želi doživjeti u seksu
Foto: Ilustracija | Pet ženskih radnji koje svaki muškarac želi doživjeti u seksu

Kada govorimo o ljepoti, muzici, filmu, ali i seksu o ukusima i željama se ne raspravlja. Iako su muške seksualne fantazije vrlo različite postoje stvari kojima ne može odoljeti niti jedan muškarac

Dominantnu ženu

Ima l išta seksepilnije od žene koja baca muškarca na krevet, skida mu odjeću, uzima stvar u svoje ruke i kreće u akciju. Žena koja preuzme inicijativu u krevetu je jedna od najčešćih muških fantazija.

Zavodljivu ženu

Žeski pokreti muškarcima su neodoljivi. Još kada su oni začinjeni zavodljivim donjim rubljem, štiklama ili pak plesnim izvijanjem bokova riječ je o pravoj erupciji seksepila.

Spontanu ženu

Predigra je nevjerojatno moćno oružje u krevetu. Upravo zbog toga muškarci obožavaju kada žena spontano krene s ovom radnjom. Intimne poljupce te dodire po erogenim zonama obožava svaki muškarac.

Glasnu ženu

Ne govorimo o vriski i glasnim tonovima već o erotičnim zvukovima tijekom seksa koji otkrivaju žensku strast. Stenjanje, dahtanje i pokoja "vruća" riječ svakom muškarcu je pravi okidač strasti.

Uzbuđenu ženu

Muškarci obožavaju kada po njezinom izrazu lica, pokretima tijala, dahtajima i stenjanju mogu iščitati da rade itekako dobar posao. Ženski seksualni vrhunac ujedno je snažan okidač i za njega.

(NN/zadovoljna.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije